Την ευκαιρία να χαλαρώσει είχε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Παναγιώτης Αγγελόπουλος λίγο πριν τον τελικό του Final 4 απέναντι στην Φενερμπαχτσέ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ επέλεξε για δείπνο στην Κωνσταντινούπολη το εστιατόριο του διάσημου Τούρκου σεφ «Salt Bae», ο οποίος έχει γίνει παγκοσμίως γνωστός κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο ρίχνει αλάτι στο κρέας.

Μάλιστα ο Nusret Gökçe,  όπως είναι το όνομα του σεφ, τάισε με το χέρι τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, όπως κάνει με όλους τους καλεσμένους αφού «φιλετάρει» το κρέας που σερβίρει.

Δείτε το βίντεο: 

 

Ετοιμος ο Προεδρος για αυριο !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη sarasmatse (@sarasmatse) στις