Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές σεζόν πέρυσι και φέτος, κατακτώντας δύο Champions League και ένα ισπανικό πρωτάθλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και το Euro 2016 με την εθνική Πορτογαλίας.

Στα 32 του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δείχνει πιο φορμαρισμένος από ποτέ, γεγονός που κρατά την αξία του στα ύψη. Έτσι, κάποια κορυφαία ομάδα της Ευρώπης προσπαθεί να τον δελεάσει να εγκαταλείψει τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 8 χρόνια προσφέροντας στη «Βασίλισσα» 180 εκατομμύρια ευρώ!

Αυτό υποστηρίζει η πορτογαλική εφημερίδα A Bola, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει την ομάδα που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιο ποσό. Το ρεπορτάζ εκτιμά πως η πρώην ομάδα του Ρονάλντο με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, να είναι ο «μνηστήρας», ενώ στις υποψήφιες είναι οι γαλλικές ζάμπλουτες Παρί Σεν Ζερμέν και Μονακό, αλλά και κάποια ομάδα από την Κίνα, που τα τελευταία χρόνια επενδύονται αμέτρητα εκατομμύρια.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας μέχρι το 2021, ενώ δεν έχει εκφράσει επιθυμία να αφήσει τη Ρεάλ. Εάν, όμως, 180 εκατομμύρια πέσουν στο τραπέζι, ίσως η πόρτα της εξόδου ανοίξει.

Γ.Τ.