Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε!

Ο Βέλγος μέσος πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το μεσημέρι της Κυριακής ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο 28χρονος χαφ μάλιστα βρίσκεται ήδη στο Βέλγιο και αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Μπέσνικ Χάσι.

Ο προπονητής του Θρύλου, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Λέγκια, τον ήθελε πάρα πολύ στην ομάδα και η διοίκηση του Ολυμπιακού κατάφερε να τον ντύσει στα «ερυθρόλευκα».

Ο Οφόε αποτελεί την 7η φετινή μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τους Σισέ, Κούτρη, Ρισβάνη, Ταχτσίδη, Εμενίκε και Καρσελά. Και έπεται και συνέχεια, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε επαφές με την Κόνιασπορ για τον Βούκοβιτς, αλλά και με την Ναντ για τον Ζιλέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Βάντις Οτζίτζα-Οφόε.

Το who is who

Ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε (1,85μ.) γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 1989 στο Ghent του Βελγίου. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις Ακαδημίες της Anderlecht στα τέλη της δεκαετίας του ’90.

Το 2007 έκανε το μεγάλο βήμα και αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του βελγικού συλλόγου και την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για το Hamburger SV. Μετά από έναν χρόνο στη γερμανική ομάδα επέστρεψε στο Βέλγιο και συγκεκριμένα στην Club Brugge, με την οποία σε 5 χρόνια ξεπέρασε τις 160 συμμετοχές.

Το 2014 πήρε μεταγραφή για την αγγλική Norwich, ενώ για έναν χρόνο δόθηκε δανεικός στην Rotherham United. Τον Αύγουστο του 2016 η Legia Warszawa τον αγόρασε από την αγγλική ομάδα, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο και αναδείχθηκε μάλιστα mvp του πολωνικού πρωταθλήματος. Με τον πολωνικό σύλλογο κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα, ενώ και το 2008 αναδείχθηκε κυπελλούχος Βελγίου με την Anderlecht.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες του Βελγίου, αλλά και με την Ανδρών.

Oι πρώτες του δηλώσεις

Ενθουσιασμένος που είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Θρύλου εμφανίστηκε ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε, στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής. «Σας ευχαριστώ για την υποδοχή. Ο λόγος για τον οποίο είμαι εδώ, είναι προφανής: Είμαι εδώ για να συνεισφέρω στην επιτυχία της ομάδας. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρω και θα βοηθήσω την ομάδα μου, να επιστρέψει στο Champions League και να κερδίσει τον τίτλο στην Ελλάδα, φυσικά», ξεκαθάρισε σε ό,τι αφορά τους στόχους.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη σταθεί στο θερμό καλωσόρισμα του κόσμου μέσω του διαδικτύου. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω, πρώτα από όλα, τους φιλάθλους της ομάδας, για τα μηνύματα τα οποία έχω ήδη λάβει. Φυσικά, ανυπομονώ να τους γνωρίσω στο γήπεδο! Ευελπιστώ ότι θα έχουμε ένα επιτυχημένο... πάντρεμα, εκείνοι και εγώ και ότι μαζί θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια και πολλά τρόπαια», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: Gavros.gr