Την αποκάλυψη πως ο Αντόνιο Ντοναρούμα βρέθηκε μία ανάσα από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι έκανε η «Gazzetta Dello Sport». Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, ο πρώην γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης βρέθηκε πολύ κοντά στο να κλείσει στους πρωταθλητές Ελλάδος, όμως η παρουσία του αδερφού του Τζιανλουίτζι στη Μίλαν τον έστειλε στον σύλλογο του Μιλάνου.

Σύμφωνα με όσα λέει η «Gazzetta Dello Sport», ο μάνατζέρ του Μίνο Ραϊόλα τα είχε βρει με τον σύλλογο όπου ήθελε και ο ίδιος να παίξει, όμως η Μίλαν, γνωρίζοντας πως ο αδερφός του έχει τάσεις φυγής, τον έκλεισε για να τον έχει παρέα στον σύλλογο.

Την Τετάρτη κόντρα στην Ίντερ για το Κύπελλο έπαιξε βασικός και κράτησε το μηδέν στην εστία του, με την οικογένειά του να κάθεται στην τηλεόραση βλέποντας με μεγάλη αγωνία το ματς.

«Στον αγώνα του Κυπέλλου γνωρίσαμε πραγματικά μία μεγάλη ικανοποίηση. Ο μπαμπάς κάπνισε 50 τσιγάρα, ενώ η μαμά πήγαινε μπροστά και πίσω στην τηλεόραση. Έτσι ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε. Θα το κάνουμε από την Κυριακή, όταν οι αδερφοί μου θα επιστρέψουν σπίτι», είπε η αδερφή του στην ιταλική εφημερίδα.