Η Βουλιαγμένη πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό του Κυπέλλου γυναικών στην υδατοσφαίριση, καθώς νίκησε εύκολα 17-5 το Ρέθυμνο στον πρώτο ημιτελικό του φάιναλ φορ της διοργάνωσης που διεξάγεται στο Καρπενήσι.

Ο ΝΟΒ θα αντιμετωπίσει αύριο (31/3, 13:30) στον «παρθενικό» τελικό του Κυπέλλου γυναικών τον νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός- Νηρέας Χαλανδρίου στον δεύτερο ημιτελικό (20:00).

Η Βουλιαγμένη επιβεβαίωσε στην πισίνα τον τίτλο του φαβορί απέναντι στο Ρέθυμνο. Οι παίκτριες της Αλεξίας Καμμένου πήραν από το ξεκίνημα τα «ηνία» στον αγώνα και προηγήθηκαν 4-0 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και 8-2 στο ημίχρονο, μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η Κούλχαας με 4 γκολ, ενώ Χυδηριώτη και Ξενάκη πέτυχαν από τρία τέρματα έκαστη.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 2-4, 1-3, 2-6.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φλ., Λιμπιτάκη, Καρυπίδου Μελ., Κυριακάκη Κ., Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Συριάνογλου, Στρατιδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Έλ. 1, Ευθυμίου, Μαλλιαρού, Καραγιάννη, Καρυπίδου Ηρ. 3, Παναγιωτάκη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Αλεξία Καμμένου): Κούβδου Έλ., Νιχάους 1, Χυδηριώτη 3, Τζελέπη, Κώτσια, Ξενάκη 3, Κοκκινάκη 1, Πάτρα, Κούλχαας 4, Διαμαντοπούλου, Λούδη, Αντωνιάδη 2, Κοτσιώνη, Νίνου Π. 1, Νίνου Ειρ. 2.

in.gr