Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Λίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχτούν το Σάββατο (05/05) στο Ρέντη τον ΑΣΕ Δούκα στο πρώτο αγώνα για τους «4» του πρωταθλήματος. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα στις 19:00 και οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Η δεύτερη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης, που κρίνεται στις δυο νίκες, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (09/05) στην έδρα του Δούκα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζει ο Γιώργος Ζαραβίνας και έτσι υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του.

*Στην αναμέτρηση ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου κατά προτεραιότητα στα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

Αλβανός, Τσιλιμπάρης, Σανίκης, Τζηράς, Στούμπης, Κωστακίδης, Κρητικός, Μισαηλίδης, Κανδύλας, Πετρίσεβιτς, Σκρόμπιτς, Χάλαρης, Λιόλιος, Παπαδιονυσίου, Λιάπης, Παπαδόπουλος, Τσακνής, Καραμπουρνιώτης.

πηγή: gavros.gr