Μια πολύ όμορφη ιστορία προέκυψε τις πρώτες ημέρες του Μουντιάλ. Ο Γιόνας Κνούντσεν, μπακ της Ίπσουιτς και της εθνικής Δανίας, μπορεί να μην αγωνίστηκε ούτε λεπτό στον αγώνα της πρεμιέρας με το Περού, ωστόσο ήταν πανευτυχής καθώς η σύζυγός του έφερε στη ζωή, λίγο νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο, το πρώτο τους παιδί, ένα κοριτσάκι.

Ο Κνούτσεν έπλεε σε πελάγη ευτυχίας, ωστόσο αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ήταν η έκπληξη που του ετοίμασαν οι συμπαίκτες του: Μετά τη νίκη επί του Περού, τού έκαναν ένα πραγματικά απροσδόκητο δώρο, το οποίο ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας στα μικρόφωνα του καναλιού TV2 Sport.

Οι παίκτες έβαλαν χρήματα από την τσέπη τους προκειμένου να επιτρέψουν στο συμπαίκτη τους να ταξιδέψει για να γνωρίσει το πρώτο παιδί του, την κόρη του. Αυτό βέβαια συνέβη με την έγκριση του ομοσπονδιακού τεχνικού Χαρέιντε και της Ομοσπονδίας. Έτσι, αντί να προπονηθεί την Κυριακή (17/6) ο Κνούντσεν επέστρεψε στην οικογένειά του για μια αξέχαστη γιορτή, εν μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.