Εν αναμονή της έναρξης των training camps στο ΝΒΑ, το Sports Illustrated δημοσίευσε τις προβλέψεις του για τον MVP της σεζόν 2018-19, χρησιμοποιώντας τις αποδόσεις που δίνει η στοιχηματική εταιρεία Bovada. Πρώτο φαβορί είναι ο Άντονι Ντέιβις με 4/1 και δεύτερο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 5/1!

Κατά την άποψη του συντάκτη του κειμένου η ελαφρά υπεροχή του σέντερ των Πέλικανς οφείλεται μόνο και μόνο στο γεγονός ότι αγωνίζεται στην πολύ πιο ανταγωνιστική Δύση, αντίθετα ο Γιάννης δεν αναμένεται να έχει τόσο δύσκολο έργο στην Ανατολή.

Εκπληκτικός είναι ο επίλογος του κειμένου κι αφού έχει προηγηθεί ανάλυση για τις πιθανότητες πολλών παικτών: «Πολλά από αυτά μπορεί να ακούγονται πρόωρα τον Σεπτέμβριο, όμως κάποια άλλα είναι πεπρωμένο. Ο Γιάννης θα γίνει έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή το αφεντικό της λίγκας. Γιατί να μην αρχίσει από φέτος»;

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι σε αυτή την πρώτη πρόωρη πρόβλεψη ο Αντετοκούνμπο αφήνει πίσω του τόσο τον ΛεΜπρόν Τζέιμς (10/3) και τον Τζέιμς Χάρντεν (11/2), που μονομάχησαν για τον τίτλο της περασμένης σεζόν με νικητή τον δεύτερο, όσο και παίκτες σαν τον Στεφ Κάρι, τον Κέβιν Ντουράντ, τον Ράσελ Ουέστμπρουκ κλπ.

πηγή:to10.gr