Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Nations League η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 1-0 της Εσθονίας στην πρεμιέρα της στο Nations League, με τον Κώστα Φορτούνη να είναι ο ηγέτης του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Ο διεθνής μέσος έκανε μια ονειρική εμφάνιση, πέτυχε γκολ, είχε δοκάρι και ηγήθηκε των επιθετικών προσπαθειών της ομάδας μας, κάνοντας άνω – κάτω τα αμυντικά σχέδια των Εσθονών.

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το ματς, καθώς είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο τέταρτο λεπτό, με τον Μάνταλο να πλασάρει από καλή θέση και τον Άξαλου ν’ απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρήκε καλή κυκλοφορία της μπάλας με τον Φορτούνη να είναι σε πολύ καλή βραδιά, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως και ο Τοροσίδης έκανε πολλά ανεβάσματα από την δεξιά πλευρά.

Την ερχόμενη Τρίτη, στις 11 Σεπτέμβρη η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία εκτός έδρας για την 2η αγωνιστική του Nations League.

Εσθονία: Άξαλου, Καμς, Μπαράνοβ, Βίμαν, Μετς, Πικ, Ντιμιτρίεβ, Βασιλίεβ, Ογιάμα (78′ Ταμ), Λουτς, Άνιαρ (63’ Ζένζοφ).

Ελλάδα: Μπάρκας, Λυκογιάννης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης (78’ Τζιόλης), Πέλκας (91’ Κουλούρης), Φορτούνης, Μάνταλος, Μήτρογλου (50’ Μπακασέτας).