Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο βράδυ τον Λεβαδειακό στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή των πειραιωτών, στην οποία είναι ο Γιάγια Τουρέ, όπως επίσης και ο Γκιγιέρμε με τον Ναχουέλ. Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν με την πρωινή προπόνηση στο Ρέντη την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση με τους Βοιωτούς στο Καραϊσκάκη και ο Τουρέ θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει την χρησιμοποίηση του σούπερ σταρ των πειραιωτών για 25-30 λεπτά ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού για τον αυριανό αγώνα είναι και ο Γκιγιέρμε με τον Ναχουέλ. Οι δύο παίκτες μάλιστα θα βρίσκονται όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού άφησε εκτός αποστολής τους παίκτες που έχουν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος στα μέχρι στιγμής παιχνίδια. Ο λόγος για τους Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Βούκοβιτς, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο, Φετφατζίδη, Γκερέρο και Ποντένσε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού όπως ανακοίνωσαν οι ερυθρόλευκοι στο twitter:

πηγή:to10.gr