Το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί βραβείο στην La Liga που θα έχει το όνομα του Λιονέλ Μέσι σκέφτεται ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Χαβιέ Τέμπας, μιλώντας στο Omnisport.

Ο πρόεδρος της La Liga τρέφει απεριόριστο σεβασμό προς τον Αργεντινό σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνας, ο οποίος έχει καταφέρει να κερδίσει πέντε φορές την Χρυσή Μπάλα, ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος με 390 τέρματα, έχοντας κερδίσει το αντίστοιχο βραβείο εννιά φορές.

Τα βραβεία των καλύτερων παικτών της La Liga δεν έχουν διανεμηθεί στους παίκτες από την σεζόν 2015-2016, λόγω της επιθυμίας του Τέμπας να διαμορφωθούν και και ο ισχυρός άντρας του ισπανικού ποδοσφαίρου θα ήθελε να δείξει αναγνώριση προς τον 31χρονο άσο των «μπλαουγκράνα», δίνοντας σε ένα από αυτά το όνομα του.

Έτσι, ο Τέμπας ερωτώμενος για το γεγονός ότι αν μπορεί να υπάρχει κάποιο βραβείο που να ονομάζεται Λιονέλ Μέσι απάντησε λέγοντας: « Μου αρέσει αυτή η ιδέα, θα πρέπει να σκεφτούμε. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία. Όσο τον θυμάμαι, αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και μας εκπλήσσει κάθε χρόνο, φαίνεται ότι δεν έχει όρια και παίζει συνέχεια στο κορυφαίο επίπεδο.

Είναι ο καλύτερος και νομίζω ότι είναι πολύ καλή ιδέα να φτιάξουμε ένα βραβείο για τον καλύτερο παίκτη κάθε σεζόν που θα ονομάζεται Λιονέλ Μέσι.

πηγή:to10.gr