Στο ματς του πρώτου γύρου δεν συνέβη το παραμικρό. Η υποδοχή που επιφύλαξε ο Ολυμπιακός στην αποστολή του ΠΑΟΚ ήταν ιδανική. Ανάλογη της περίστασης ενός μεγάλου ντέρμπι. Και βέβαια δεν συνέβη το παραμικρό ούτε στη συνέχεια, ούτε στην αποχώρηση.

Παρά το γεγονός ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έφυγε νικητής από το γήπεδο Καραϊσκάκη. Όπως φαίνεται όμως ο ΠΑΟΚ δεν έχει τις ίδιες ιδέες περί της καλής φιλοξενίας. Και αυτό φρόντισε να το δείξει και να το αποδείξει με το καλησπέρα στην Τούμπα με το που έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού, στην έδρα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου. Μια πολύ παράξενη ιστορία εξελίχθηκε. Και μια ακόμη πιο περίεργη ζύμωση.

Με παρόντες, αστυνομικούς, χουλιγκάνους, αλλά και ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Μπροστά στα μάτια του Γιώργου Σαββίδη έγινε η «υποδοχή» στον Ολυμπιακό και στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μπροστά στα μάτια του οικοδεσπότη Σαββίδη στήθηκε αυτό το… πανηγύρι για το «καλώς όρισες».

Η εικόνα αδιάψευστος μάρτυρας. Και τα συμπεράσματα δικά σας για ακόμη μια υπόθεση ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για το ντέρμπι που κατά τα άλλα θα κρίνει το φετινό πρωτάθλημα.