Ένας 27χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για τη ρίψη το ρολού ταμειακής μηχανής στον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, στο γήπεδο της Τούμπας, ενέργεια που προκάλεσε τη ματαίωση του χθεσινοβραδινού ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τους «ερυθρόλευκους».

Ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο.

Εν τω μεταξύ, δύο προσαγωγές έγιναν για τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, μετά την ματαίωση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Αφού εξετάστηκαν από αστυνομικούς, οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι εναντίον τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τα επεισόδια τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε δύο αυτοκίνητα και πυρπολήθηκαν έξι κάδοι απορριμμάτων.

Δείτε το video μέσα από το συνδρομητικό κανάλι της Nova, που έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα προβολής των αναμετρήσεων της Super League Σουρωτή:

Ο ισπανός τεχνικός εξετάστηκε από τον ιατρό του αγώνα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα, αν είναι καλά.  Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από την Τούμπα κατά την αποχώρηση των οπαδών του ΠΑΟΚ, με την αστυνομία να κάνει χρήση χημικών.

Διαβάστε επίσης: 

Ρεζίλι διεθνώς από τα επεισόδια

Τι αναφέρει ο κανονισμός για τον τραυματισμό του Γκαρθία