Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στο θέμα των αποκαλύψεων που σχετίζονται με την δράση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την κατάθεση των εισαγγελέων Γιάννη Αγγελη και Ελένης Ράικου, ότι αναμένεται να ακολουθήσουν καταθέσεις της εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη, αλλά και του πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος Παναγιώτη Αθανασίου.

Μάλιστα σύμφωνα με τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο ο συγκεκριμένος εισαγγελικός λειτουργός έχει να συνεισφέρει πολλά στην έρευνα που έχει ξεκινήσει και σχετίζεται με τις παρεμβάσεις που φέρεται να ασκούσε προς τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης ο κ. Παπαγγελόπουλος. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως η κατάθεση του κ. Αθανασίου, να δώσει νέα διάσταση στην έρευνα που έχει ξεκινήσει και σχετίζεται με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης.

Η φημολογούμενη κατάθεση του πρώην επικεφαλής της εισαγγελίας δεν υπήρχε μέχρι και σήμερα στον ορίζοντα, εξέλιξη που καταδεικνύει ότι έχουν αρχίσει ν ανοίγουν πολλά στόματα. Για την ιστορία και μόνο αξιζει να σημειωθεί ότι με αφορμή υποθέσεις που χειρίστηκε η εισαγγελία οικονομικού εγκλήματος, είχαν ακουστεί διαφορά (και) για παρεμβάσεις που επιχειρήθηκαν τόσο από πασίγνωστο εκδότη (μέσω δημοσιευμάτων), όσο και από δικηγόρο που διατηρούσε προνομιακή σχέση στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.