Πριν από πολύ καιρό τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» με έγγραφα είχαν αποκαλύψει μια υπόθεση που σχετιζόταν με τριγωνικές συναλλαγές εταιρειών του Κόκκαλη.

Το κουβάρι άρχισαν να ξετυλίγουν οι φορολογικές Αρχές, παρά τις πιέσεις που δέχθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση. Πλέον, ο σχετικός φάκελος έχει φτάσει στην Εισαγγελία Διαφθοράς, η οποία θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων ή όχι.

Από τα όσα ακούγονται στην πιάτσα, δύσκολα οι εταιρείες του Σωκράτη Κόκκαλη θα αποφύγουν τον βαρύ πέλεκυ. Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν όσοι γνωρίζουν πτυχές της υπόθεσης, τα ίχνη που υπάρχουν «δένουν» χειροπόδαρα τους ανθρώπους που έχουν προβεί (και μάλιστα κατ’ επανάληψη) στις παράνομες πράξεις.

Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με νύχια και με δόντια προσπάθησε να «παίξει καθυστερήσεις» δεν σημαίνει ότι κατάφερε και να σβήσει τις εγκληματικές πράξεις.

Απεναντίας, οι εισαγγελείς έχουν αρχίσει να ακολουθούν τους «δρόμους» των τριγωνικών τιμολογίων, με αποτέλεσμα να οδηγούνται και σε άλλες υποθέσεις, περίεργων εταιρειών.