Αν και είναι περισσότερο από βέβαιο ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα έχει υποπέσει στην αντίληψη του κρυστάλλινου, κατά τα άλλα, Παύλου Πολάκη, εκ περισσού, την επισημαίνουμε, μήπως και καθαρίσει και αυτή η «βρωμιά», όπως θα έλεγε ο αψύς Σφακιανός.

Κλινική στον Πειραιά, σαν αυτή στην οποία παρέχει τις υπηρεσίες του ο πρώην αν. υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επιδίδεται συστηματικά σε μια τεράστια απάτη έναντι του ελληνικού Δημοσίου.

Την ημέρα που παίρνουν εξιτήριο, συγκεκριμένος συνάδελφος του Πολάκη καλεί τους ασθενείς για να τους δει στο γραφείο του και, προφασιζόμενος ότι το σύστημα των υπολογιστών έχει πρόβλημα, τους λέει ότι το εξιτήριο θα το λάβουν με κούριερ στο σπίτι τους με δική του ευθύνη.

Οταν παραλαμβάνουν το εξιτήριο, η ημερομηνία εξόδου είναι αρκετές ημέρες μετά την πραγματική. Με απλά λόγια, η κλινική χρεώνει τον ΕΟΠΥΥ και τα ασφαλιστικά ταμεία με πλασματικές ημέρες νοσηλείας.

Επειδή αφορά κλινική του Πειραιά, είμαι σίγουρος ότι εκτός από τον Πολάκη θα ευαισθητοποιηθούν και οι τοπικοί βουλευτές.