Το τελευταίο χρονικό διάστημα και με αφορμή τα σενάρια περί πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, έχει φουντώσει η ονοματολογία σε σχέση με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Ένα από τα ονόματα που συζητούνται διαρκώς είναι και αυτό του υπουργού Επικράτειας Γιώργου Γεραπετρίτη, τον οποίο οι περισσότεροι «στέλνουν» στην πρώτη (εκλογική) περιφέρεια του Πειραιά.

Ο ίδιος όχι μόνο δεν ασχολείται μ αυτά, αλλά όπως φαίνεται έχει πήξει για τα καλά με την καθημερινότητα στο Μαξίμου. Έχουμε και λέμε λοιπόν. Αν γίνουν πρόωρες εκλογές, ο καθηγητής, θα είναι εκ νέου υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος.

Αν δεν γίνουν είναι νωρίς για να γίνονται σχέδια. Σε κάθε περίπτωση εκτός από τον Πειραιά, κάποιοι που προφανώς δεν θα τον ήθελαν στο μεγάλο Λιμάνι, εσχάτως επισημάνουν ότι ο Γεραπετρίτης κατάγεται από την Κάρπαθο, όποτε κάλλιστα θα μπορούσε να είναι υποψήφιος στα Δωδεκάνησα. Ωστόσο εσείς κρατήστε ότι το επικρατέστερο (αν και πρώιμο) σενάριο είναι να τον δούμε ξανά στο Επικράτειας.