Τα ιμάτια του Ιβάν Σαββίδη φαίνεται ότι καλοβλέπει ο επιχειρηματίας Δημήτρης Μελισσανίδης, που το τελευταίο (χρονικό) διάστημα αναπτύσσει προσωπικά δράση και στον χώρο των media.

Ο «Τίγρης» συναντά δημοσιογράφους, ενώ τηλεφωνεί σε επιχειρηματίες και πολιτικούς, υπό τη νέα ιδιότητα του ιδιοκτήτη της «Ναυτεμπορικής».

Ολα αυτά είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Εκείνο που ενδεχομένως δεν είναι και τόσο γνωστό είναι το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει επιδείξει το αφεντικό της Aegean για την απόκτηση τόσο του τηλεοπτικού σταθμού Open όσο και του «Πόρτο Καρράς» από τον Ιβάν Σαββίδη.

Οι γνωρίζοντες πρόσωπα και πράγματα λένε ότι ο Μελισσανίδης ενδιαφέρθηκε και για τα δύο assets που διαθέτει ο ομογενής επιχειρηματίας.

Οι ίδιες (καλά ενημερωμένες) πηγές θέλουν το αφεντικό της ΑΕΚ να έχει κάνει σχετική συζήτηση και με τον γνωστό επιχειρηματία Βαγγέλη Μυτιληναίο, ο οποίος φέρεται να απέρριψε, με το άκουσμα και μόνο, και τις δύο ιδέες. Βλέπετε, ο Βάγγος αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι επιχειρηματικές δραστηριότητες που δεν γνωρίζει.