Μετά τη δημόσια παραδοχή του Παύλου Πολάκη ότι συναντούσε «θεσμικά» μαζί με τον υπουργό Δικαιοσύνης επί ΣΥΡΙΖΑ Σταύρο Κοντονή εισαγγελείς που χειρίζονταν την υπόθεση της συζύγου του κεντρικού τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα, άνοιξαν τα στόματα πολλών στελεχών της Κουμουνδούρου και αυτά που ακούγονται προκαλούν τρόμο.

Οπως προκύπτει από αναφορές προσώπων που γνώριζαν από μέσα το παρασκήνιο εκείνης της περιόδου, ο εν ενεργεία (τότε) υπουργός Δικαιοσύνης Στ. Κοντονής φέρεται να είχε συναντήσεις εκτός υπουργικού γραφείου με την τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, Ειρήνη Τζίβα, με την οποία είχε αναπτύξει (όπως καταγγέλλεται) άμεση και στενή επικοινωνία. Εκείνη την περίοδο, η συγκεκριμένη εισαγγελική λειτουργός πρωταγωνιστούσε στον δημόσιο βίο, αφού χειριζόταν αποκλειστικά την υπόθεση του «Noor 1».

Ο κ. Κοντονής, που σήμερα προσπαθεί να διαχωρίσει τη θέση του από τα «εγκλήματα» των συντρόφων του, είχε επαφές σε κεντρικό σημείο της πρωτεύουσας με την κ. Τζίβα. Θα είχε ιδιαίτερη αξία τώρα, που έχει αρχίσει και μιλάει ο πρώην υπουργός, να βγει και να πει αν συνάντησε και, αν ναι, τι συζήτησε με τη συγκεκριμένη εισαγγελέα. Οχι τίποτα άλλο, στην πιάτσα κυκλοφορούν διάφορες αθλιότητες που τον εκθέτουν. Ασε που τον «δίνουν στεγνά» και τα συντρόφια του.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 30/12