Κυκλοφορεί εντόνως (εκ νέου στη νεοδημοκρατική πιάτσα) ότι, αν ο υπουργός Γεραπετρίτης αποφασίσει να συμμετάσχει και στην επόμενη Βουλή, θα είναι υποψήφιος στην Α’ Πειραιά. Σε μια τέτοια περίπτωση και με δεδομένη και την υποψηφιότητα της υφυπουργού Δόμνας, εκ των πραγμάτων αλλάζει ο «γαλάζιος χάρτης» στο μεγάλο λιμάνι.

Αστεία σενάρια περί συνεργασίας

Εσχάτως κάποιοι στην πιάτσα έχουν αρχίσει να διακινούν ένα σενάριο σύμφωνα με το οποίο ο Μητσοτάκης, αν δεν καταφέρει μετά και τις δεύτερες εκλογές να σχηματίσει κυβέρνηση, θα συνεργαστεί με την «Ελληνική Λύση» του Βελόπουλου. Προφανώς όσοι επενδύουν σε μια τέτοια εκδοχή αναφέρονται σε έναν άλλον Μητσοτάκη και όχι στον Κυριάκο, αφού μια τέτοια εξέλιξη αποκλείεται με το άκουσμά της και μόνο.

Οι επαφές Σπίρτζη με εργολάβους

Αν και τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ για τις υποδομές είναι ο Νικολάκης ο Παππάς, από αξιόπιστη πηγή μαθαίνω ότι όλες σχεδόν τις επαφές με τους εργολάβους τις κάνει ο γίγας Σπίρτζης. Βλέπετε, ο πρώην υπουργός από την εποχή του ΤΕΕ έχει οικοδομήσει μια στενή σχέση με τους περισσότερους κατασκευαστές, που αναβαθμίστηκε, όπως είναι λογικό, όσο ήταν υπουργός επί των Υποδομών.