Ο μεγάλος των ΠΑΣΟΚων χαμός γίνεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, αφού, όπως μαθαίνω, υπάρχουν περίπου έντεκα τον αριθμό ενδιαφερόμενοι για τις οκτώ θέσεις του πράσινου ψηφοδελτίου. Λογικό, αφού στη γενέτειρα του συντρόφου Ανδρουλάκη υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να εκλεγούν δύο νέοι βουλευτές, αφού αυτή τη φορά δεν θα φτιάξει το ψηφοδέλτιο στο γραφείο του ο γίγαντας Κεγκέρογλου. Αυτό σημαίνει ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι να μείνει εκτός Βουλής, σκορπώντας θλίψη στο Ηράκλειο, την Ελλάδα και την Ευρώπη...

H δυναμική Χρυσοχοΐδη

Σε μια από τις πολλές δημοσκοπήσεις που διενεργήθηκαν το τελευταίο διάστημα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καταγράφει δυναμική πρωτιάς στη Δυτική Αθήνα. Σχεδόν αναμενόμενο, με δεδομένη την απουσία του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από την περιοχή. Να φανταστείτε ότι ο αδελφός του Θωμά της V+O (πρόκειται για δυνατή ιδιότητα) ήταν τόσο σίγουρος για την επανεκλογή του, που δεν πήγαινε ούτε ως επισκέπτης στην εκλογική του περιφέρεια.

H υποψηφιότητα «φάντασμα» της Αποστολάκη

Διάφορα φαντάσματα του παρελθόντος άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους βλέποντας ότι «τσιμπάει» δημοσκοπικά (αν και τελευταία έχει μια κάμψη) ο πρόεδρος Ανδρουλάκης. Ένα από τα φαντάσματα (με την καλή έννοια) είναι και η Μιλένα Αποστολάκη, που, όπως μαθαίνω, θέλει να είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας. Με αφορμή, όμως, το ενδιαφέρον της παλιάς βουλευτίνας, πληροφορήθηκα ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έλαβε ένα γράμμα που τον προβλημάτισε εντονότατα. Τόσο, που δεν αποκλείω το ενδεχόμενο η Μιλένα να είναι υποψήφια μόνο στις καρδιές μας.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ''Secret'' της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 28/5