Μέσα στο καλοκαίρι οι Μπακοκαϋμενάκηδες (ειλικρινά δεν τους ξεχωρίζω, ποιος είναι ποιος) επιχείρησαν κανονική «εισβολή» και στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, πέραν του άλλου, των κατασκευών, παρέα με το παλιό δεξί χέρι του Σάκη του Καλλιτσάντση, τον δικηγόρο Αλέξανδρο Εξάρχου.

Οι Μπάκοι, που αγόρασαν (κάπου άκουσα ότι δεν έχουν αποπληρώσει το συμφωνηθέν τίμημα) το Action24 από τον Διονύση Παναγιωτάκη, εσχάτως έχουν αρχίσει να κάνουν δεύτερες (αν όχι τρίτες και τέταρτες) σκέψεις σε σχέση με την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση στα media. Απολύτως λογικό, αφού, έστω και με λίγη χρονοκαθυστέρηση, άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για μεγάλη μπλεξοδουλειά.

Από την αρχή

Έτσι, από κει που έκαναν σχέδια μέχρι και για την έβδομη «ορφανή» τηλεοπτική άδεια, επανεξετάζουν από την αρχή το όλο project. Όχι τίποτε άλλο, δεν έχουν διάθεση να πετάξουν από το παράθυρο (πολλά) λεφτά! Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα αρχικά σχέδια μάλλον μπαίνουν στο συρτάρι, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από τα media.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 17 Σεπτεμβρίου 2022.