Συναντήσεις με εκδότες, δημοσιογράφους, καναλάρχες και διευθυντές καναλιών έχει ξεκινήσει (για να ακριβολογώ, τις έχει πυκνώσει) ο πρόεδρος Τσίπρας. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα όσα μαθαίνω το τελευταίο χρονικό διάστημα, πρέπει να έχει δει πάνω από δέκα (τέτοιους) τύπους!

Τα σενάρια για την υποψηφιότητα Αυτιά

Το ενδιαφέρον του για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. πληροφορούμαι ότι έχει επανακαταθέσει (εκεί που πρέπει) ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς. Αυτό σημαίνει ότι δεν συζητά κάτι σκέψεις που κάνουν στο Μαξίμου, προκειμένου να είναι υποψήφιος είτε στη Σάμο είτε στη Β’ Πειραιώς.

Το αντάρτικο του Ευριπίδη Στυλιανίδη

Συνεχές μαθαίνω ότι είναι το αντάρτικο του βουλευτή Ροδόπης και παραλίγο αρχηγού της Ν.Δ. (υποθέτω ότι το θυμάστε αυτό) Ευριπίδη Στυλιανίδη προς τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Χρήστο Μέτιο.

Βλέπετε, ο πρώην υπουργός, που θέλει να ελέγχει τα πάντα σε επίπεδο Περιφέρειας, δυσκολεύεται να χωνέψει ότι θα βλέπει για πολλά ακόμα χρόνια τον νυν περιφερειάρχη.

Ωστόσο, είναι προφανές ότι δεν μπορεί να τον βοηθήσει ο Μέτιος, αφού από το ’74 (ευτυχώς) το ποιος θα είναι βουλευτής, δήμαρχος ή περιφερειάρχης το αποφασίζει ο κυρίαρχος λαός.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 26/11