Μόνο ως κίνηση απόγνωσης µπορεί να εκληφθεί η πληροφορία που θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ να καταλήγει στο πρόσωπο του προέδρου του Επαγγελµατικού Επιµελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ως επίσηµου υποψηφίου για την Περιφέρεια Αττικής.

Για όσους δεν κατάλαβαν, ο συγκεκριµένος θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο εκλεκτός του Τσίπρα για να διεκδικήσει την περιφέρεια από τον Πατούλη. Με κάτι τέτοια αστεία προβλέπω να γίνεται ολοένα και πιο εύκολη η επικράτηση του νυν περιφερειάρχη, και µάλιστα από την πρώτη Κυριακή.

Κάτι… ξεχωριστό

Για να είµαι όµως, δίκαιος, εσχάτως έχει αρχίσει να µε προβληµατίζει η αποδοχή που φαίνεται να έχει ο Χατζηθεοδοσίου, κυρίως στα δηµοσιογραφικά γραφεία. Προφανώς, καναλάρχες και εκδότες έχουν διακρίνει κάτι ξεχωριστό, που ακόµη δεν το έχω αντιληφθεί και που κάνει ξεχωριστό (γενικώς, όχι µόνο πολιτικά) τον άνδρα.

Άτσαλοι

Σε κάθε περίπτωση, και επειδή η πιάτσα είναι σχετικά µικρή, αυτές τις γιορτινές µέρες µού περισσεύουν κάτι συµβουλές. Μία από αυτές αφορά όλους όσοι µιλούν εξ ονόµατος του Χατζηθεοδοσίου, οι οποίοι είναι ιδιαιτέρως άτσαλοι στα όσα λένε και υπόσχονται, σε σηµείο που να εκθέτουν ποικιλοτρόπως τον άνθρωπο!

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 17 Δεκεμβρίου 2022.