Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η επιλογή του σηµερινού υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου για τη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Ν.∆. κατά την περίοδο των δύο εκλογικών αναµετρήσεων.

Στη μάχη

Εδώ και καιρό σάς έχω γράψει ότι ο υφυπουργός Υποδοµών, Γιώργος Καραγιάννης, θα είναι ένα από τα πολλά πρόσωπα που θα µετέχουν στην «οµάδα κρούσης» του Μητσοτάκη στη µάχη των προσεχών εκλογών.

Για τις διαρροές

Ενοχληµένος από τις διαρροές που τον εµφανίζουν να αποχωρεί από την πολιτική είναι ο Γιάννης ∆ραγασάκης του ΣΥΡΙΖΑ, που προφανώς πιστεύει ότι µπορεί να συνεχίσει να προσφέρει στο κόµµα, στην πατρίδα και στην Ευρώπη. Λογικό, αφού ο µπαρµπα-Γιάννης είναι σαν την Ακρόπολη σε επίπεδο ΣΥΡΙΖΑ!

Προς Επικρατείας

Αναβαθµισµένος σε όλα τα επίπεδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, ο οποίος δεν αποκλείεται να καταλάβει τιµητική θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του προέδρου Τσίπρα. Εδώ που τα λέµε και ανεξάρτητα από το αν συµφωνεί ή διαφωνεί κάποιος µε τις απόψεις του γνωστού ποινικολόγου, είναι ένα πρόσωπο που θα µπορούσε να συµµετέχει σε τιµητική θέση.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 14 Ιανουαρίου 2023.