Πριν από κάµποσα χρόνια, ο επιφανής στοιχηµατζής ∆ηµήτρης Μάρης ξεναγούσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη (ως αρχηγό της αξιωµατικής αντιπολίτευσης) στα γραφεία της 24Media. Ηταν η περίοδος που ονειρευόταν να γίνει ο «νέος Λαµπράκης».

Από τότε πέρασε µπόλικος χρόνος, µε το αφεντικό της 24Media να έχει «κολλήσει» δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, έχοντας µετατραπεί στην επίσηµη «φωνή του Κυρίου». Σχεδόν όλα τα Μέσα του Μάρη στήριζαν χωρίς φίλτρα τις επιλογές του πρώην αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Με την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη, τα πράγµατα άρχισαν να αλλάζουν, µε το αφεντικό της 24Media να αλλάζει άρδην πορεία. Επειδή όµως όλα αυτά τα χρόνια είναι αλήθεια ότι ο συγκεκριµένος επιχειρηµατίας ονειρευόταν να έχει παρέµβαση και ρόλο στα δηµόσια πράγµατα, κάτι µου λέει ότι εσχάτως τον βρήκε στο πρόσωπο του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αν και κάποιοι (όχι λίγοι) θεωρούν ότι ο τελευταίος θα αποφύγει περαιτέρω ταύτιση µε τον παλιό εργοδότη του.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι ο Σακελλαρίδης έσπευσε να παραιτηθεί από το think tank του Μάρη πολύ πριν ξεκινήσουν οι διεργασίες στην Αριστερά.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 18/11