Παραφρασμένος ο τίτλος. Από το «Καμικάζι, αγάπη μου» των ένδοξων ’80s. Οι «καμικάζι» αυτή τη φορά είναι γένους θηλυκού, εθελόντριες έτοιμες να «ανατιναχθούν».

Οι μεν για να σώσουν τη λαβωμένη υπόληψη του Αλέξη Γεωργούλη, οι δε για να προασπίσουν εκείνη, την επίσης λαβωμένη υπόσταση της κυρίας Ελένης Χρονοπούλου. Ο πόλεμος στα social μόλις άρχισε και, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μακρύς σε διάρκεια και μικρός σε ουσία. Οι Γεωργουλίτσες απορούν: «Μα είναι δυνατόν ένας τέτοιος παίδαρος να παρενόχλησε/κακοποίησε/βίασε (για την ώρα το τοπίο είναι θολό, σαν τη θολούρα του εγκεφάλου τους) αυτή; Την καλύτερη μπορούσε να έχει. Κι εκείνη τώρα το θυμήθηκε;». Η φράση-μπουρλότο ανάβει φωτιά στα πληκτρολόγια των απανταχού μιτούδων «Ναι! Τώρα το θυμήθηκε! Λογαριασμό θα σου δώσει; Εσύ αν σε παρενοχλήσουν/κακοποιήσουν/βιάσουν (και καλά θα σου κάνουν με τα μυαλά που κουβαλάς), να πας να το καταγγείλεις πιο νωρίς!». Γυναικεία αλληλεγγύη σε αμπαλάζ διαδικτυακού ξεμαλλιάσματος.

Όσο περισσότερα διαβάζεις τόσο περισσότερο πιάνουν ταβάνι οι τρίχες της κεφαλής σου. «Τι εξέταζαν οι βελγικές Αρχές τρία ολόκληρα χρόνια κι άφηναν να κυκλοφορεί ελεύθερος ένας βιαστής;». «Τι βιαστής, καλέ; Σχέση είχαν. Κι όταν ο Αλέξης τής έριξε άκυρο για μία άλλη, έφαγε τα λυσσακά της και τον εκδικήθηκε». «Είναι ένοχος»/«Είναι αθώος». «Τον ξεβράκωσε»/«Τον παγίδευσε». «Θα πληρώσει το κάθαρμα»/«Θα αθωωθεί από κάθε κατηγορία». «Είναι θύτης μιας γυναίκας»/«Είναι θύμα πολιτικής σκευωρίας». «Το καμάρι της Λάρισας είναι»/ «Κουμάσι μεγάλο είναι. Μια φίλη μου, κουμπάρα του μπατζανάκη μου, μου είχε πει πως ήταν άπιστος κι απότομος με τις γυναίκες…». Ρε κορίτσια, υπάρχει μία σελίδα στο Facebook, «Μήπως έχουμε τον ίδιο γκόμενο;» λέγεται -λίαν προσφάτως μετονομάστηκε σε Tea Time αν δεν κάνω λάθος-, όπου μπορείτε να γίνετε μέλη και να παραθέτετε τις σοβαρές απόψεις σας μαζί με φωτογραφικά ντοκουμέντα του λεγάμενου.

Μπορείτε επίσης να κάνετε και κόμμα (προλαβαίνετε ακόμα), μπορείτε να δώσετε εξετάσεις στη Nομική (αυτό θέλει λίγο κόπο, αλλά με τέτοια λαμπρά μυαλά που κουβαλάτε σίγουρα θα περάσετε) ή απλώς μπορείτε να μας κάνετε τη χάρη και να σταματήσετε να γράφετε ό,τι κουλό κατεβάσει η κούτρα σας. Διότι οι απόψεις σας θυμίζουν πολύ Κύρτσο: «Σε επαφές που είχα μαζί του δεν προέκυψε απρεπής συμπεριφορά».

Από τη στιγμή που δεν θώπευσε τον Κύρτσο, the case is closed… Μαζί με τις όποιες ετυμηγορίες σας… 

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 20/4