Μια µπέµπα για τον Σίµο Κεδίκογλου. Η πανέµορφη σύζυγός του, Ελισάβετ Κατσαµάκη, θα γίνει µανούλα για δεύτερη φορά. Η ίδια σε συνέντευξή της στο «Secret» µιλάει για το φύλο του µωρού, πώς το ανακοίνωσε στον πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας ∆ηµοκρατίας στην Εύβοια, αλλά και πώς αντέδρασε εκείνος.

«Είµαι 4 µηνών και µάλλον είναι κορίτσι. Τον Αύγουστο θα κάνω την κατάλληλη εξέταση, για να είµαστε τελείως σίγουροι. Θέλαµε να έχει αδελφάκι ο Βασίλης, να δούµε πώς θα αντιδράσει µόλις το δει» (γέλια). Η µελαχρινή καλλονή αποκαλύπτει πώς ανακοίνωσε στον σύζυγό της ότι θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά: «Τον πήγα µέσα στο lockdown στη ∆ιονυσίου Αρεοπαγίτου, µπροστά από την εκκλησία όπου παντρευτήκαµε, και του είπα: “Είµαι έγκυος”. Εβγαλε µια κραυγή χαράς πολύ δυνατή. Προσπαθούσαµε καιρό να κάνουµε δεύτερο παιδί, όµως ο Θεός τώρα µας το έφερε».

Πώς αντέδρασε όµως ο βουλευτής Ευβοίας όταν έµαθε ότι µάλλον θα είναι κορίτσι; «Ενθουσιάστηκε από τη µια, αλλά από την άλλη ανησυχεί τι θα γίνει αν συναντήσει κάποιον Σίµο στα 20».

Η Ελισάβετ Κατσαµάκη δηλώνει τρισευτυχισµένη και περιµένει πώς και πώς τον ερχοµό του πελαργού: «Εγώ είµαι ενθουσιασµένη, γιατί ήθελα να έχει αδελφάκι ο Βασίλης µας. Είµαι µοναχοπαίδι και δεν µου άρεσε η µοναξιά αυτή. Αν όντως είναι κοριτσάκι, θα είµαι ακόµα πιο χαρούµενη, γιατί θα την ντύνω και θα της µάθω για τη µόδα, για να έχουµε κοινά ενδιαφέροντα».

Ο Σίµος Κεδίκογλου και η Ελισάβετ Κατσαµάκη παντρεύτηκαν το 2018 στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας, στη ∆ιονυσίου Αρεοπαγίτου, παρουσία καλών τους φίλων από τον χώρο της πολιτικής και συγγενών τους