Στην Αθήνα βρίσκεται ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ και γερουσιαστής Ρόμπερτ Μενέντεζ,  για επαφές με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία επ’ ευκαιρία του εορτασμού της 200ης επετείου από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Ο γερουσιαστής συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο δημάρχειο της πρωτεύουσας όπου ο Κώστας Μπακογιάννης του απένειμε το Μετάλλιο της Πόλεως των Αθηνών. Ωστόσο, στην ειδική εκδήλωση τα βλέμματα στράφηκαν στην εντυπωσιακή  σύζυγό του Ναντίν, που τον συνόδευσε. 
5362267
Εξωστρεφής και ιδιαίτερα ευδιάθετη, ντυμένη στα λευκά, η επιχειρηματίας Ναντίν Αρσλανιάν έλαμπε στο πλευρό του γερουσιαστή των ΗΠΑ. Η ίδια συνομίλησε με τον δήμαρχο Αθηναίων, ενώ φωτογραφήθηκε με την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ήταν παρούσα στη συνάντηση. 
5362255
5362183

Η γνωριμία και η ιδιαίτερη πρόταση γάμου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ότι οι Ρόμπερτ Μενέντεζ  και Ναντίν Αρσλανιάν μετρούν μόλις έναν χρόνο γάμου, καθώς το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2020 σε μια λιτή, αρμένικη τελετή στο Νιου Τζέρσεϊ εξαιτίας των περιορισμών για την πανδημία.

Σε άρθρο τους οι New York Times, συμπεριέλαβαν την πρόταση γάμου τους στις «αγαπημένες» τους ιστορίες και όντως ήταν ιδιαίτερη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι συναντήθηκε σε μια εκδήλωση στο Γιούνιον Σίτι του Νιου Τζέρσεϊ και πέντε μήνες μετά αρραβωνιάστηκαν.

Αυτούς τους πέντε μήνες επισκέφθηκαν 4 ηπείρους και της τραγουδούσε σε κάθε τους ταξίδι. Όπως έχει πει η ίδια για το σύζυγό της, ο Μενέντεζ «τραγουδάει συνέχεια». «Τραγουδά κάθε πρωί, κάθε βράδυ αλλά και όταν καπνίζει το τσιγάρο του μετά το δείπνο».

Η πρόταση γάμου έγινε στο Ταζ Μαχάλ της Ινδίας, με τον γερουσιαστή των ΗΠΑ να στέκεται πίσω από την μέλλουσα σύζυγό του στο παγκάκι που έχει πάρει το όνομα της πριγκίπισσας Νταϊάνας, και άρχισε να της τραγουδά ως προοίμιο της πρότασης γάμου. Τελικά, της είπε το «Never Enough» από την ταινία «The Greatest Showman», προτού της ζητήσει να τον παντρευτεί.