Στη γνωριμία της με τον Άδωνη Γεωργιάδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που έδωσε στο «Love It» η Ευγενία Μανωλίδου. Όπως είπε η μαέστρος και παρουσιάστρια, τους συνδέει η αγάπη τους για την αρχαία Ελλάδα. Γνωρίστηκαν στην Ελληνική Αγωγή, όπου εκείνη είχε πάει να μάθει αρχαία ελληνικά.

«Στην “Ελληνική Αγωγή” πήγαινα ως μαθήτρια για να κάνω αρχαία ελληνικά γιατί εμένα όλη μου η μουσική είναι γεμάτη από Αρχαία Ελλάδα. Κι έτσι γνωριστήκαμε… Ξεκίνησα να κάνω αρχαία ελληνικά και Ιστορία και σιγά σιγά δέσαμε», είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία της να μετακομίσουν στο εξωτερικό.

«Γύρω στο 2016 εγώ ήμουν με το ένα πόδι στο εξωτερικό γιατί ταξίδευα πάρα πολύ με τη μουσική και εδώ για τα παιδιά και κάποια στιγμή είχα κουραστεί πάρα πολύ. Για να είμαι ειλικρινής, ήθελα να φύγουμε για το εξωτερικό. Ήθελα να μείνουμε έξω γιατί είχα δουλειά εγώ ως μουσικός. Ήθελα να μετακομίσουμε μόνιμα στην Αμερική και προσπαθούσα πάρα πολύ να πείσω τον Άδωνη. Δεν ένιωσα απογοήτευση, απλώς εδώ, στην Ελλάδα, κρίνουμε με τελείως διαφορετικά δεδομένα τον καλλιτέχνη, ενώ στο εξωτερικό σε κρίνουν καθαρά για την αξία σου.
Δεν μπορούσα να κάνω συναυλίες, γιατί οι ορχήστρες ήταν κρατικές και απαραιτήτως ο υπουργός πρέπει να έχει γνώμη και βάζει τη γυναίκα του… Όλο αυτό το πράγμα δεν μου άρεσε, δεν το ήθελα. Στην Ελλάδα σε κρίνουν αναλόγως του κόμματος που ψηφίζεις», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ο Άδωνης μου πρότεινε να αναλάβω την “Ελληνική Αγωγή”… Οπότε, μου λέει “Γιατί δεν αναλαμβάνεις την Ελληνική Αγωγή;”.

Εγώ ήξερα πάρα πολύ καλά πώς λειτουργούσε η σχολή. Όσον αφορά την ενασχόλησή της με τη μουσική, ξεκαθάρισε ότι έχει σταματήσει για εκείνη, καθώς δεν προλαβαίνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο


*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time