Με αφορµή την Ηµέρα των Ερωτευµένων, οι διάσηµοι αντάλλαξαν ευχές και µοιράστηκαν δηµόσια τον έρωτά τους! Αλλοι µε εικόνες από το κοινό τους παρελθόν και άλλοι µε φρέσκες πόζες που έσταζαν... µέλι!

Με ευχές στα... αρχαία θέλησε να ευχηθεί στον Αδωνι Γεωργιάδη η Ευγενία Μανωλίδου. Συγκεκριµένα, ανήρτησε στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης µια φωτογραφία µε τον σύζυγό της, για τη γιορτή των ερωτευµένων, και στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Αγάπης δε ουδέν µείζον ούτε ίσον εστί. Το ρητό του Μενάνδρου, κατάλληλο νοµίζω για την ηµέρα, αλλά και για όλες τις ηµέρες που αξίζει να τις γιορτάζουµε. Τίποτα µεγαλύτερο από την αγάπη, ούτε καν ίσο. Χρόνια µας πολλά».
adonis

Είναι ένα από τα αγαπηµένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά, οι οποίοι ανήµερα του Αγίου Βαλεντίνου δεν δίστασαν να δείξουν πόσο ερωτευµένοι και αγαπηµένοι είναι µεταξύ τους. Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram ένα βίντεο όπου
τον βλέπουµε µε τη γυναίκα της ζωής του σε όµορφες και τρυφερές στιγµές.
sakis

Η ∆έσποινα Βανδή το τελευταίο διάστηµα ζει τον απόλυτο έρωτα µε τον Βασίλη Μπισµπίκη, ενώ πολύ συχνά κάνει αναρτήσεις, εκφράζοντάς του την αγάπη της. Φυσικά, δεν θα µπορούσε να παραλείψει µια τέτοια δηµοσίευση και την Ηµέρα των Ερωτευµένων. ∆ηµοσίευσε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασµό στο Instagram ένα στιγµιότυπο, µε την ίδια να χαµογελά στον φακό ενώ ο Βασίλης Μπισµπίκης τής δίνει ένα φιλί στο µάγουλο, και σηµείωσε: «Η αγάπη µου». 

«Μην ξεχνάτε να λέτε σ' αγαπώ σε αυτούς που κάνουν την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά. Σε αυτούς που υπάρχουν στα όνειρά σας, που είναι ένα απάνεµο λιµάνι για κάθε φουρτούνα, σε αυτούς που βγάζουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας και µαζί τους ζείτε το τώρα και ονειρεύεστε το αύριο», έγραψε η Σταµατίνα Τσιµτσιλή στην ανάρτηση που αφιέρωσε στον σύζυγό της, Θέµη Σοφό, µε τον οποίο ποζάρει µαζί στις καλοκαιρινές τους διακοπές.
tsimt

Στο ίδιο κλίµα, και η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε τη δική της ανάρτηση για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, στην οποία ποζάρει με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, στη Σαντορίνη και σχολίασε: «Πάντα ερωτευμένη με τον Λέοντα Πατίτσα».
meleti

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εξήγησε πόσο διαφορετικά βλέπει αυτή την ημέρα σε σχέση με τα εφηβικά της χρόνια. Κάτω από δύο φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, Θοδωρή Μαροσούλη, και την κόρη τους, Αλεξάνδρα, έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο, τονίζοντας πόσο τυχερή νιώθει κάθε μέρα που τους έχει στο πλευρό της, ενώ εξήγησε πως δεν έχει πλέον ανάγκη μια συγκεκριμένη «γιορτή» για να χαρεί την αγάπη της. «Το θέμα δεν είναι η ημέρα. Το θέμα είναι να υπάρχουν στη ζωή σου άνθρωποι που ξέρεις ότι σ’ αγαπούν. Ανιδιοτελώς. Σε μια εποχή όπου βασιλεύει η τοξικότητα στις ανθρώπινες σχέσεις, η δυσπιστία μεταξύ των ανθρώπων, η οσκαρική υποκρισία στο φεστιβάλ συμπεριφορών και η βαθιά σκοπιμότητα στη σκέψη και τα αισθήματα, αν έχεις δίπλα σου ανθρώπους για τα συναισθήματα των οποίων δεν αμφιβάλλεις, είσαι ένας τυχερός άνθρωπος. Και αυτός είναι ένας λόγος να γιορτάζεις», έγραψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.
revi

Η Ρούλα Ρέβη, με τη σειρά της, έκανε μια ρομαντική ανάρτηση με τον Αποστόλη Τότσικα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και μοιράστηκε με τους followers της μια φράση της δημοφιλούς ποιήτριας Κικής ∆ημουλά. «Υπάρχουν στιγμές που ο άνθρωπος θέλει κάποιον να τον αγκαλιάσει χωρίς να υπάρξει συνέχεια. Αυτή η στιγμή του αγκαλιάσματος είναι πάρα πολύ μεγάλη στιγμή, περιεκτική. Η αγκαλιά σε παίρνει ολόκληρο και σε προστατεύει. Σχεδόν δεν έχει σχέση με τον σαρκικό έρωτα».


Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, αφού με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον γιο τους, που γεννήθηκε πριν από λίγο καιρό, δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια. Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και η παρουσιάστρια, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή εικόνα με τον σύζυγό της, γράφοντας: «Αμόρε».
toyni

Η Ιωάννα Τούνη και ο ∆ημήτρης Αλεξάνδρου γιόρτασαν τον Αγιο Βαλεντίνο, και μάλιστα φρόντισαν να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα στο σπίτι τους. Ωστόσο, εκείνη έκανε και ένα χιουμοριστικό σχόλιο: «∆εν είμαστε τόσο ρομαντικοί και ατμοσφαιρικοί με το τζάκι όσο φαίνεται στο στόρι. Μας τελείωσε το πετρέλαιο! Τώρα περιμένουμε άνθρωπο να μας βάλει».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού απολαμβάνουν τον έρωτά τους χωρίς να το επικοινωνούν συχνά στα social media, καθώς κρατούν χαμηλούς τόνους. Ομως, η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στον αγαπημένο της τη 14η Φεβρουαρίου. Ετσι ανήρτησε μια πολύ όμορφη φωτογραφία μαζί του, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά δίνοντας ένα φιλί στο στόμα, ενώ συνόδευσε το post με ένα αγαπησιάρικο σχόλιο: «The world needs more people like you» (Ο κόσμος χρειάζεται περισσότερους ανθρώπους σαν εσένα).

O Ηλίας Βρεττός δημοσίευσε μια φωτογραφία... όλο φιλιά από τη σύζυγό του, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Χαρούμενος Αγιος Βαλεντίνος! Ξύπνησα έτσι... Σε αγαπώ, Αναστασία ∆εληγιάννη».

Λίγο πριν ντυθεί νυφούλα, όπως η ίδια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της, η Τζένη Μελιτά θυμάται τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό της, Σπύρο Μαργαρίτη, αφού για εκείνη είναι ο παντοτινός της Βαλεντίνος.