Η πολύκροτη δίκη των Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ, βρίσκεται σε εξέλιξη με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον γάμο και την ζωή των δύο ηθοποιών, να έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας.

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diaries» το 2011 και παντρεύτηκαν το 2015. Το διάσημο ζευγάρι όμως χώρισε τον Μάιο του 2016 με την Χερντ να ζητά περιοριστικά μέτρα για ενδοοικογενειακή βία, κατηγορώντας τον σύζυγό της για κακοποίηση. Ο διάσημος ηθοποιός έχει κάνει αγωγή στην πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού εκείνη τον έχει κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία. 

Πολλές είναι οι γυναίκες που ερωτεύτηκαν τον αντισυμβατικό σταρ του Χόλιγουντ, όμως για τον ίδιο φαίνεται ότι υπήρξαν τρεις σχέσεις που άφησαν ανεξίτηλο το σημάδι τους στη ζωή του Τζόνι Ντεπ. 

«Γουινόνα για πάντα»: Ο έρωτας της ζωής του

Ο Τζόνι Ντεπ αντίκρυσε για πρώτη φορά τη Γουινόνα Ράιντερ το 1989 σε μία κινηματογραφική πρεμιέρα. Εκείνος ήταν 26 χρονών και εκείνη μόλις 17.

gouinona2
«Απλά έπαθα πλάκα όταν την είδα», δήλωσε ο ηθοποιός. Τελικά γνωρίστηκαν μερικούς μήνες αργότερα μέσω ενός κοινού τους φίλου. Για τη Γουινόνα ο Ντεπ ήταν ο πρώτος. Η πρώτη της αγάπη, το πρώτο της αγόρι, ο πρώτος άντρας που φίλησε με πάθος. «Όταν γνώρισα τον Τζόνι ήμουν παρθένα στα πάντα. Εκείνος το άλλαξε αυτό. Ήταν ο πρώτος στα πάντα για μένα. Το πρώτο μου αληθινό αγόρι, ο πρώτος άντρας που έκανα σεξ,» είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός. Δεν ίσχυε το ίδιο και για τον Ντεπ, που είχε ήδη έναν γάμο στο ενεργετικό του. Ωστόσο, αυτό δεν άγχωσε ποτέ τη νεαρή Γουινόνα η οποία αισθανόταν πως οι δυο τους ταίριαζαν σε όλα-ακόμα και στα χρώματα του προσώπου και της επιδερμίδας τους.

Ο σούπερ σταρ του Χόλιγουντ, τον οποίο κυνηγούσαν όλες οι γυναίκες του πλανήτη, δεν είχε μάτια για καμία άλλη εκτός από τη Γουινόνα. «Όταν τη γνώρισα και ερωτευτήκαμε δεν έμοιαζε με τίποτα άλλο απ' όσα είχα ζήσει μέχρι τότε. Ήμασταν μαζί μέρα και νύχτα, αχώριστοι. Την αγαπούσα περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο στον κόσμο». Ο μεγάλος τους έρωτας γρήγορα απέκτησε και την κινηματογραφική του
gouinona
εκδοχή όταν το δημοφιλές ζευγάρι συμπρωταγωνίστηκε στην ταινία «Ο Ψαλιδοχέρης», μία μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία της εποχής. Σταδιακά ακόμα και οι συντηρητικοί γονείς της Ράιντερ αποδέχθηκαν τη σχέση τους και, μάλιστα, φιλοξενούσαν τακτικά το ζευγάρι στο σπίτι τους. Την περίοδο εκείνη, πιο συγκεκριμένα το 1991, ο Τζόνι Ντεπ «χτύπησε» στο μπράτσο του το περιβόητο τατουάζ που γράφει: «Winona Forever» (πλέον, το έχει αλλάξει σε "Wino Forever"). Η σχέση τους όμως, δεν κράτησε για πολύ και το τέλος ήταν επώδυνο και για τους δύο. Το 1993 έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το ζευγάρι. 

Ο θυελλώδης έρωτας με την Κέιτ Μος

Η Κειτ Μος κατέθεσε στην δίκη «αδειάζοντας» μέσα σε τρία λεπτά τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ, λέγοντας ότι ουδέποτε την έσπρωξε από την σκάλα ο Τζόνι Ντεπ. 

Οι δυο τους νωρίστηκαν σε μία πασίγνωστη καφετέρια της εποχής στη Νέα Υόρκη, που ονομαζόταν Tabac το 1994. Έναν χρόνο νωρίτερα ο ηθοποιός είχε χωρίσει από τη Γουινόνα Ράιντερ. H Κέιτ Μος ήταν τότε 20 ετών και ο Johnny Depp ήταν 31 ετών. Το πρόσωπο που κανόνισε την πρώτη τους συνάντηση ήταν ο George Wayne, δημοσιογράφος του Vanity Fair.
kate_moss
Μπορεί να φαινόταν σαν το ερωτευμένο ζευγάρι να βρίσκεται στα ουράνια κάθε λεπτό, αλλά η σχέση τους είχε πολλές σκοτεινές στιγμές. Η Kate Moss και ο Τζόνι Ντεπ είχαν θεαθεί πολλές φορές να φωνάζουν ο ένας στον άλλο σε δημόσιο χώρο.

mos
Το ζευγάρι χώρισε το 1997. Καιρο μετά τον χωρισμό τους η Κέιτ Μος παραδέχτηκε στο Vanity Fair ότι έκλαιγε για χρόνια, για το γεγονός ότι έχασε από το πλευρό της τον ηθοποιό. «Κανείς δεν έχει υπάρξει ικανός να με φροντίσει. Ο Johnny μόνο μπόρεσε για λίγο», είπε χαρακτηριστικά το 2012 το μοντέλο.

«Πίστευα αυτά που έλεγε. Αν τον ρωτούσε “Τι να κάνω” μου έλεγε. Κι αυτό ήταν που μου έλειψε όταν έφυγα. Έχασα τη σιγουριά του να έχω κάποιον που μπορούσα να εμπιστευτώ. Ήταν εφιάλτης. Πέρασα χρόνια και χρόνια κλαίγοντας. Ω, τα δάκρυα», είχε εξομολογηθεί το σούπερ μόντελ  στην ίδια συνέντευξη.

Από πλευράς του ο Τζόνι είχε παραδεχτεί στο Hello ότι αγωνιζόταν να ισορροπήσει την επαγγελματική του ζωή με τη σχέση τους. «Δεν ήμουν συναισθηματικός με μία γυναίκα ποτέ πριν. Ήμουν τόσο χαζός γιατί είχαμε τόσα πολλά που συνέβαιναν στη σχέση μας. Εγώ είμαι που πρέπει να αναλάβω την ευθύνη για αυτό που έγινε. Ήταν δύσκολο να προχωρήσω, άφησα τη δουλειά μου να μπει στη μέση και δεν της έδωσα την προσοχή που έπρεπε να της δώσω», εξηγούσε ο ηθοποιός.
MOSSSS
«Όλο αυτό ήταν τρελό γιατί δεν έπρεπε να με απασχολήσει τόσο έντονα το τι έχει να πει ο κοσμος για τη δουλειά μου. Σίγουρα πρέπει να με νοιάζουν οι ταινίες μου, αλλά όταν επιστρέφω σπίτι πρέπει να τα αφήνω πίσω μου αυτό. Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό κι ήμουν απαίσιος για να ζεις μαζί μου. Είναι εντελώς ηλίθιος κάποιες φορές», πρόσθετε ο Τζόνι Ντεπ.

Η μητέρα των παιδιών του Βανέσα Παραντίς 

Ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί έζησαν έναν παροιμιώδη έρωτα. Ένα της βλέμμα ήταν αρκετό για τον ηθοποιό για να απαρνηθεί τον τίτλο του «εργένη». Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος στη DailyMail για τη γνωριμία τους: «Φορούσε ένα φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και είδα την πλάτη της και αυτόν τον λαιμό και μετά γύρισε και είδα αυτά τα μάτια και... μπουμ! Την είδα απέναντι από ένα δωμάτιο και σκέφτηκα "τι μου συμβαίνει;"».

Η σχέση τους ξεκίνησε και μόλις τρεις μήνες αργότερα η Παραντίς έμεινε έγκυος. Η κόρη τους, Lily Rose, γεννήθηκε και τρία χρόνια μετά ήρθε ο γιος τους, Jack, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι John Christopher Depp ο 3ος.
18198448c1db52d46a2dcb7894690324__1_
«Χαίρομαι, που δεν έκανα παιδιά μέχρι τώρα που είμαι με τη Βανέσα. Νομίζω πως όταν είσαι νέος, ελπίζεις ότι αυτός ο άνθρωπος που είσαι μαζί του θα είναι ο σωστός και θα είσαι ερωτευμένος μαζί του για πάντα, αλλά καμιά φορά θες κάτι τόσο πολύ, που φαντάζεσαι αυτά τα πράγματα στο κεφάλι σου και δημιουργείς κάτι που δεν υπάρχει πραγματικά. Ήμουν με τη Τζένιφερ Γκρέι, τη Γουινόνα, την Κέιτ Μος, όμως η ζωή άρχισε να γίνεται αληθινή, μόνο όταν συνάντησα τη Βανέσα», είχε δηλώσει τότε, ο ηθοποιός για τη μητέρα των παιδιών του.

Ωστόσο, αυτό που κράταγε την σχέση τους φαίνεται ότι είναι και αυτό που την οδήγησε στο τέλος της. Ήδη από το 2011, είχαν αρχίσει να ακούγονται φήμες ότι το ζευγάρι δεν τα πηγαίνει καλά. Ο Ντεπ διασκέδαζε ασταμάτητα, με ποτά και μοντέλα, στην περιοδεία για τη νέα του ταινία και η Paradis είχε σταματήσει να τον συνοδεύει στα κόκκινα χαλιά. Η επιβεβαίωση ήρθε τον Ιούνιο του 2012, με το ζευγάρι να ανακοινώνει τον «φιλικό χωρισμό» του.
Johnny-Depp-and-singer-Vanessa-Paradis
Σε συνέντευξή του στο Rolling Stone έναν χρόνο αργότερα, ο ηθοποιός έριξε το φταίξιμο στην απόσταση: «Οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες. Ειδικά στον δικό μου χώρο, αφού είτε εσύ είτε ο άλλος είστε συνεχώς μακριά και είναι πολύ σκληρό. Δεν ήταν εύκολο για εκείνη. Δεν ήταν εύκολο για εμένα. Δεν ήταν εύκολο για τα παιδιά. Οπότε, ναι. Η τροχιά αυτής της σχέση - την ακολουθείς μέχρι να τελειώσει και το ένα πράγμα φέρνει το άλλο. Οπότε για όποιον λόγο κι αν διακόπτεται, δεν αλλάζει το ότι νοιάζεσαι γι’ αυτόν τον άνθρωπο και ότι είναι η μητέρα των παιδιών σου και ότι θα ξέρετε πάντα ο ένας τον άλλον και ότι πάντα θα είστε ο ένας στη ζωή του άλλου, εξαιτίας αυτών των παιδιών. Οπότε προσπαθείς να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς».

15566177_ABACA_231251_035
Η Παραντίς αρχικά ήταν πιο διστακτική στο να συζητήσει τον χωρισμό τους. Στην πρώτη της συνέντευξη μετά από αυτόν, είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να πουλήσει την ψυχή και τον πόνο της και να μιλήσει για τον Ντεπ. Ωστόσο, αργότερα μίλησε στο Harper’s Bazaar, υπονοώντας ότι η σχέση της με τον Depp ναι μεν είχε αγάπη, αλλά συγχρόνως δεν είχε χαρά και χρειαζόταν πολύ κόπο: «Τίποτα δεν είναι ποτέ σίγουρο, αλλά όταν κάτι στην αγάπη δεν λειτουργεί από την αρχή, δεν θα λειτουργήσει ποτέ. Μην το πιέζεις. Μερικές φορές μπορεί να είσαι σε μία δυστυχισμένη σχέση. Είσαι πολύ ερωτευμένος με τον άλλον, αλλά σε κάνει δυστυχισμένο και νομίζεις ότι τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και ότι μπορείς να τα φτιάξεις».

Οι δυο τους φαίνεται ότι πράγματι κράτησαν καλές σχέσεις. Η Παραντίς, όπως και η Ράιντερ, έσπευσε να στηρίξει τον Ντεπ στη δικαστική του διαμάχη με την Χερντ, με μία επιστολή: «Ο Johnny Depp είναι ο πατέρας των δύο μου παιδιών. Είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, που αγαπάει και τον αγαπούν, και πιστεύω με όλη μου την καρδιά ότι οι πρόσφατες αυτές κατηγορίες είναι εξωφρενικές. Όλα τα χρόνια που γνωρίζω τον Johnny δεν άσκησε ποτέ βία επάνω μου κι αυτές εδώ οι περιγραφές δεν θυμίζουν στο ελάχιστο τον άνδρα με τον οποίο έζησα κοντά του 14 υπέροχα χρόνια».