Εκτενές αφιέρωμα στην Εύα Καϊλή φιλοξενεί η βρετανική Daily Mail, την ώρα που το Qatar Gate, ταράζει συθέμελα τους ευρωπαϊκούς θεσμούς.

«Η Εύα Καϊλή έχει εντυπωσιακή εμφάνιση, έναν Ιταλό σύντροφο, ένα πολυτελές lifestyle και μια κόρη 18 μηνών. Έκανε παρέα με άτομα, όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και είχε αρχίσει να αποκτά δύναμη και επιρροή. Με λίγα λόγια είχε τον κόσμο στα πόδια της», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα για την Ελληνίδα ευρωβουλευτή.

Η Daily Mail, παρουσιάζει την ελληνίδα ευρωβουλευτή ως το γκλάμουρ κορίτσι της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάνει λόγο για μια πρώην τηλεπαρουσιάστρια, που η αγάπη της για την πολιτική την έκανε αντιπρόεδρο του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου σε ηλικία, μόλις, 44 ετών.

Από το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της βρετανικής εφημερίδας δεν απουσιάζουν οι σχέσεις της Εύας Καϊλή με τους δισεκατομμυριούχους του
eva1
διεθνούς τζετ σετ, όπως ο Ρίτσαρντ Μπράνσον με τον οποίο η τέως, πλέον, αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκού κοινοβουλίου είχε φωτογραφηθεί στο πολυτελές ιδιωτικό νησί ιδιοκτησίας του στην Καραϊβική.

Η Καϊλή επισκέφθηκε το νησί Νέκερ του Βρετανού μεγιστάνα Ρίτσαρντ Μπράνσον το 2017 και οι δυό τους εικονίζονται με παρέα άλλων ατόμων να απολαμβάνουν το ποτό τους σε μπαρ του νησιού.
eva2
Στο δημοσίευμα αναφέρεται ένα σύντομο βιογραφικό της Καϊλή, η ρήξη της με τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ η Daily Mail επικαλούμενη δημοσίευμα του Politico γράφει πως η Καϊλή είχε δηλώσει ψευδώς σε συνέντευξή της στα ελληνικά μέσα πως οι κομμουνιστές δολοφόνησαν τον παππού της... «Αυτό αποδείχθηκε αργότερα πως ήταν ψέμα. Εκείνη ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη, ούτε της ζητήθηκαν ευθύνες από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης», γράφει το Politico.

Η αγάπη της Καϊλή για τα ταξίδια και η χλιδάτη ζωή του συντρόφου της

Στις Βρυξέλλες η Καϊλή είχε στενή συνεργασία με την αδελφή της, Μανταλένα, η οποία είναι επικεφαλής think tank που ασχολείται με τις νέες τεχνολογίες και το σχετικό νομοθετικό πλαίσιο εντός της ΕΕ.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της Εύας Καϊλή στο Instagram η ευρωβουλευτής αγαπά τα ταξίδια και ταξιδεύει, κυρίως, σε Ελλάδα, Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον. Έτσι και το καλοκαίρι του 2017 η αγάπη της για τα ταξίδια την οδήγησε στο ιδιωτικό νησί του δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Μπράνσον, στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους ενώ την ίδια περίοδο απόλαυσε τις διακοπές της σε Κροατία και Ιταλία. Μάλιστα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε γράψει για την συνάντησή της με τον Μπράνσον: «Όταν συναντάς μύθους».

eva3

Το 2020 η Εύα Καϊλή γνώρισε τον 35χρονο σήμερα Ιταλό σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος εργάζεται ως σύμβουλος για θέματα Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής στην Ευρωβουλή. Το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί, έχει όμως αποκτήσει μία κόρη 18 μηνών, την Αριάδνη. Στο ίδιο μήκος κύματος με την Καϊλή και ο σύντροφός της φαίνεται πως διάγει πολυτελή βίο αν κρίνει κανείς από τις αναρτήσεις του στα social media. Οι φωτογραφίες που ανεβάζει ο Τζόρτζι τον δείχνουν να κάνει ιστιοπλοΐα στη Μεσόγειο, σκι στις γαλλικές Άλπεις, να οδηγεί ένα Range Rover, να συναντά τον Δαλάι Λάμα και τον Κινέζο ακτιβιστή και καλλιτέχνη Άι Γουέι Γουέι.

Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο η Εύα Καϊλή εξελέγη αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θέση από την οποία καθαιρέθηκε όταν έγινε γνωστή η εμπλοκή της στο Qatar Gate.