Είναι κόρη και κληρονόµος της 56χρονης Ναταλί Μασενέ, της δισεκατοµµυριούχου ιδρύτριας του Νο 1 παγκοσµίως e-shop πολυτελών ειδών µόδας Νet-Α-Porter.

Η 22χρονη, γεννηµένη στο Λονδίνο, Ιζαµπέλα Μασενέ, έχοντας λαµπρή θητεία στο µόντελινγκ και διαγράφοντας επιτυχηµένη πορεία ως φωτογράφος για τους κλάµπερ και τους λάτρεις της µουσικής στους ελίτ κύκλους των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, είναι πλέον γνωστή ως «BellaBella», όπως συστήθηκε εκ νέου το φθινόπωρο.

kshhfHK
Τους τελευταίους µήνες το όνοµά της φιγουράρει µεταξύ των πολλά υποσχόµενων d.js του πλανήτη, που «παίζουν» όµως σε κλειστά πάρτι της επιχειρηµατικής ελίτ παγκοσµίως. Εχει ανέβει στα decs σε top κλαµπ της Νέας Υόρκης και σε πριβέ πάρτι στο Μανχάταν και για τη Louis Vuitton και µε αφορµή τη συνεργασία της αγαπηµένης της φίρµας, Frame, µε το παρισινό «Ritz» («ένωσαν τις δυνάµεις τους» τον περασµένο Σεπτέµβριο), αποτυπώνει το µουσικό της σηµάδι και επισήµως ως µέλος των Les Filles - ελληνιστί, των Κοριτσιών.

Η µουσική της έχει ακουστεί και σε κλειστά πάρτι στην Ιµπιζα, αλλά και στην Εβδοµάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, όπως και πρόσφατα στην παρουσίαση της καµπάνιας ρολογιών της Chanel. Disco funk, ιταλική pop των '80s, γαλλική techno, big beat bit και sinalong house είναι οι επιλογές της - και το διατρανώνει. Στην Ελλάδα τη γνωρίζουµε ως το κορίτσι του Αχιλλέα Γλίξµπουργκ, του µεσαίου γιου των Παύλου Γλίξµπουργκ - Μαρί Σαντάλ. Είναι άλλωστε µαζί περισσότερο από ενάµιση χρόνο, έχουν βολτάρει µε τη βέσπα του σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι, έχουν καταγραφεί (το 2021) από παπαράτσι, έχουν παρτάρει non stop παρέα και µε άλλα µέλη της οικογένειας Γλίξµπουργκ, έχουν κάνει διακοπές σε Γκστάαντ, Ν.Υ., Σεν Μόριτζ, σε εξωτικούς προορισµούς...
jkdhDKJHKEjhd


Ασφαλώς, τόσο ο «Ακι», όπως τον αποκαλεί η µητέρα του, Μαρί Σαντάλ, όσο και η (Βella) Ιζαµπέλα, πέρα από rich and famous, δεν παύουν να είναι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας τους στα '20s. Τι κάνουν δηλαδή; Τους ενδιαφέρει να το διασκεδάζουν! Αυτές, λοιπόν, τις γιορτινές ηµέρες τού δίνουν και καταλαβαίνει και ακόµα περισσότερο η Ιζαµπέλα, αφού από τα χέρια της περνάνε sets που εξιτάρουν το κοινό της, ένα κοινό που ολοένα και διευρύνεται, καθώς το «it girl» της οικογένειας Μασενέ παίζει σε χώρους όπου η νεολαία, και δη της κρεµ ντε λα κρεµ της «γηραιάς Αλβιώνας» και της «γης της αστερόεσσας», προτιµά. Οπως, µάλιστα, και η αδελφή της, Αβα, κερδίζει εύσηµα και µε τις εµφανίσεις της, που συνίστανται σε «κοκτέιλ» κοµµατιών διάσηµων εταιρειών, όπως Celine και Max Mara.

Ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ την ενέκριναν «µε το καληµέρα», ενώ και η ίδια έδειξε να έχει οικειότητα µαζί τους σχεδόν αυτοµάτως, νιώθοντας µέλος της οικογένειας. Επιστήθια φίλη της είναι η κόρη του διάσηµου ζευγαριού, επίσης µοντέλο και µε τη σειρά της «it girl», Μαρία Ολυµπία Γλίξµπουργκ: Την έχει καλέσει στα γενέθλιά της στην Ιµπιζα, «συνοδεία» ξέφρενου κλάµπινγκ ως τα ξηµερώµατα, σε ένα αλήστου µνήµης Σαββατοκύριακο για εκείνες και την παρέα τους. Η «Vogue» τής επιφυλάσσει διθυραµβικά σχόλια για το µουσικό της αυτί και το «Vanity Fair» την αποκαλεί «καινούργια αγαπηµένη των dexx», αποθεώνοντας το πέρασµά της στην κονσόλα.

Αφορµή, εν προκειµένω, ήταν το πρόσφατο (στις αρχές του ∆εκεµβρίου) πρόγραµµά της, αυτή τη φορά για µιλανέζικη εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ, που έλαβε χώρα σε νεοϋορκέζικο κλαµπ στο Lower East Side. Ανάµεσα σε άλλους celebrities, µάλιστα, το «παρών», συνοδευόµενη από τον σύντροφό της, Γιόχαν Ουέµπλ, έδωσε η διεθνούς ακτινοβολίας Ιταλίδα infl uencer-fashion icon Ολίβια Παλέρµο. Πόζαρε κιόλας περιχαρής, ενώ ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας που έκανε το κάλεσµα επισήµανε «πόσο χαρισµατική είναι η d.j. Isabella Massenet των Les Filles».

Les Filles είναι το όνοµα του µουσικού πρακτορείου, µε έδρα τη Νέα Υόρκη, όπου ανήκει και το οποίο «µπουστάρει» γυναίκες στην κονσόλα και γενικότερα στη µουσική. Επιστρέφοντας στις λεπτοµέρειες του τελευταίου καλέσµατος, όπου σόλαρε στα dexx, να σηµειώσουµε ότι πρωτοστάτησε και η µητέρα της, Ναταλί, που όλο το βράδυ δεν σταµάτησε να χορεύει στους ρυθµούς της.

1jjj
Η τελευταία έφερε επανάσταση στη βιοµηχανία της µόδας ιδρύοντας το e-shop Νet-Α-Porter, ωστόσο το 2015 πούλησε τις µετοχές της µε εκτιµώµενη αξία 135 εκατ. ευρώ. Τώρα διευθύνει τη Massenet Imaginary Ventures, που επενδύει στις πιο ενδιαφέρουσες νεοφυείς επιχειρήσεις, από το Glossier και το Reformation µέχρι το Good American της Khloé Kardashian και το Skims της Kim Kardashian.

Who is who

H Ιζαµπέλα Μασενέ είναι κόρη του Αρνό και της Ναταλί Μασενέ, µεγάλωσε στο Λονδίνο, αλλά έχει αµερικανική και γαλλική κουλτούρα, λόγω των γονιών της. Σπούδασε στο Gallatin School of Individualized Studies του NYU και στο παρελθόν Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία στο UCLA. Η µελαχρινή καλλονή α υτή τη στιγµή έχει υπογράψει µε το IMG Models, το ίδιο πρακτορείο που εκπροσωπεί την Gigi και την Bella Hadid, όπως και την Karlie Kloss.

Το 2020, µάλιστα, πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του βρετανικού περιοδικού
LEJWFJLFKJLEKJ
«Wonderland», που είναι αφιερωµένο στη µόδα και την pop κουλτούρα. Μοντελικό πρότυπό της, όπως λέει κάθε φορά που ερωτάται σχετικά, είναι το πιο καλοπληρωµένο όλων των εποχών - η Βραζιλιάνα Ζιζέλ Μπούντχεν. Mε λατρεία στον κινηµατογράφο, κρατάει µετοχές στην εταιρεία παραγωγής Pretty Bird. Η κλιµατική αλλαγή συγκαταλέγεται στα ενδιαφέροντά της, ενώ τα όνειρά της περιλαµβάνουν και ενασχόληση µε την 7η Τέχνη.

Δημοσιεύθηκε στο Secret την Παρασκευή 30/12