Η «Messi-Mania» δεν λέει να κοπάσει στις ΗΠΑ, με την τιμή των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής, στον οποίο πρόκειται να αγωνιστεί ο Αργεντινός σούπερ σταρ, να έχουν φτάσει στον... Θεό. 

Ιλιγγιώδη ποσά

Όπως αναφέρει το CNN, το παιχνίδι μεταξύ της Ίντερ Μαϊάμι, στην οποία ανήκει ο Μέσι, και της Λος Άντζελες FC έχει τα πιο ακριβά εισιτήρια στην ιστορία του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου: η μέση τιμή για ένα «μαγικό χαρτάκι» αγγίζει τα 690 δολάρια, σύμφωνα με τον ιστότοπο για online αγορές Tickpick, ποσό αυξημένο κατά 527% σε σχέση με τη μέση τιμή ενός εισιτηρίου οποιουδήποτε άλλου αγώνα του MLS, που κυμαινόταν περί τα 110 δολάρια πριν από την άφιξη του Αργεντινού σούπερ σταρ στην ομάδα του Μαϊάμι.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το CNN, το πιο φθηνό εισιτήριο για το ματς μεταξύ της ομάδας του Μέσι και της εν ενεργεία πρωταθλήτριας στις ΗΠΑ είναι ακόμη ακριβότερο, καθώς αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 785 δολαρίων. Η διαφορά μάλιστα σε σχέση με το επόμενο ματς που θα δώσει η ομάδα του Λος Άντζελες είναι ενδεικτική της «Messi-Mania», καθώς το εισιτήριο για τον επόμενο αγώνα της κοστίζει 151 δολάρια, τιμή μειωμένη κατά 80%, σύμφωνα με τα στοιχεία του Tickpick.

Οι εμφανίσεις του Μέσι «εκτοξεύουν τακτικά» τις τιμές των εισιτηρίων από τότε που εντάχθηκε στο MLS. Για το παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας, στο οποίο ο Μέσι έκανε το ντεμπούτο του στην κανονική περίοδο του MLS, οι τιμές ήταν σχεδόν 1.000% υψηλότερες από το συνηθισμένο για ένα εισιτήριο των New York Red Bulls, με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπη η ομάδα του Αργεντινού αστέρα.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime