Άγρια δολοφονημένη στις τουαλέτες μιας καφετέριας στην Κόρινθο βρέθηκε η 22χρονη Άννα Νικολάου, στις 17 Οκτωβρίου του 2005.

Δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος ήταν ένας 19χρονος εξοδούχος φαντάρος, ο οποίος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την Άννα, γιατί δεν ενέδωσε στις ερωτικές του επιθυμίες.


Δολοφονία Άννας Νικολάου: Το χρονικό του αποτρόπαιου εγκλήματος

Η 22χρονη βρισκόταν στην καφετέρια με την αδελφή της, όταν σηκώθηκε από το τραπέζι και κατευθύνθηκε προς τις τουαλέτες.

Τότε, ο 19χρονος στρατιώτης, επιθυμώντας να τη γνωρίσει, την ακολούθησε και άρχισε να της μιλάει, χωρίς εκείνη να του δίνει καμία σημασία.

Όταν ο 19χρονος αντιλήφθηκε ότι η Άννα δεν ανταποκρινόταν στο επίμονο φλερτ του, άρχισε να τη χτυπά με βαρβαρότητα στο κεφάλι και το σώμα, οδηγώντας την τελικά στον θάνατο.

Μόλις ο 19χρονος επιβεβαίωσε ότι η Άννα ήταν νεκρή, την άφησε μέσα σε μια λίμνη αίματος στις τουαλέτες του μαγαζιού, επέστρεψε στο τραπέζι και ζήτησε από τον φίλο του να φύγουν αμέσως.

Αφού πλήρωσαν τον λογαριασμό, μπήκαν σε ένα ταξί και επέστρεψαν στο στρατόπεδο σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η αδελφή της 22χρονης άρχισε να ανησυχεί, όσο περνούσε η ώρα και η κοπέλα δεν επέστρεφε στο τραπέζι τους. Έτσι, κατέβηκε στις τουαλέτες, όπου και αντίκρισε το άψυχο κορμί της Άννας.

Εξαρχής οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών επικεντρώθηκαν στα στρατόπεδα της Κορίνθου, γιατί ο μπάρμαν είχε μιλήσει με τους δύο άνδρες που έφυγαν λίγο πριν εντοπιστεί το πτώμα της κοπέλας και γνώριζε πως ήταν στρατιώτες.

Λίγες ώρες αργότερα, οι δύο φαντάροι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Ο 19χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε την Άννα Νικολάου, επειδή όπως ισχυρίστηκε, εκείνη τον έβρισε.

Εναντίον του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε κατάσταση ηρεμίας, ενώ εις βάρος του συναδέλφου του ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο Στρατοδικείο.

«Ήθελα μόνο να την πλησιάσω. Τη ρώτησα ‘πώς τη λένε’, αλλά εκείνη με προσέβαλε. ‘Φύγε από εδώ βλάκα’, μου απάντησε ενοχλημένη και μου έδωσε χαστούκι. Ξαφνικά μου γύρισε το μυαλό. Ξέρετε πώς είναι στον στρατό με την κλεισούρα. Άρχισα να τη χτυπάω. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έφυγα. Δεν ήθελα να τη σκοτώσω, έκανα βλακεία και θα πληρώσω», είπε ο 19χρονος στην απολογία του.

Ο δράστης κρίθηκε ένοχος, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και η ποινή που του επιβλήθηκε πρωτόδικα επικυρώθηκε και από το Εφετείο, στο οποίο ήταν μόνος, χωρίς τη συμπαράσταση των γονιών ή άλλων δικών του ανθρώπων.

*Δείτε το χρονικό του εγκλήματος στο παρακάτω βίντεο:
@parapolitika Εγκλήματα που συγκλόνισαν: Ο δολοφόνος με το χακί #parapolitikagr #crimes #crimestories #tiktokgreece #greece #murder ♬ πρωτότυπος ήχος - Parapolitika.gr