Ο Στέφανος Κασσελάκης γνώρισε τον Τάιλερ Μακμπέθ στα 31 του. Νοσοκόµος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του µε το φως της ηµέρας. Και, όπως είχε δει από τους γονείς του, στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι µπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι. ∆εν έχει γκέι ατζέντα. Εχει ανθρώπινη ατζέντα, όπως έχει πει ο ίδιος.



Η γνωριμία με τον Τάιλερ

«Όταν γνώρισα τον Τάιλερ, έπεφτα επάνω του σε διάφορα μέρη στη Νέα Υόρκη. Στο γυμναστήριο, στα Starbucks, στον δρόμο, κ.λπ. Έπειτα από κάποια φάση που αρχίζεις να βλέπεις ένα άτομο τόσες φορές, το χαιρετάς. Κάποια στιγμή έτυχε να περπατάμε μαζί φεύγοντας από το γυμναστήριο. Εγώ δεν ήξερα τι να πω και αποφάσισα να βάλω τα ακουστικά μου. Τότε εκείνος με άγγιξε και με ρώτησε αν μένω στη γειτονιά. Και έτσι αρχίσαμε να μιλάμε», είχε πει ο Στέφανος Κασσελάκης για την πρώτη τους γνωριμία.

Kasselakis-Tyler-1

Όταν ο Στέφανος Κασσελάκης "σύστησε" τον σύντροφό του στην Ελλάδα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μας είχε γνωρίσει πρώτη φορά τον σύντροφό του στην εκπομπή του Alpha με τη Ναταλία Γερμανού. Ο Στέφανος Κασσσελάκης είχε «συστήσει» τον σύντροφό του στο κοινό στο επίσημο βίντεο με το οποίο γνωστοποίησε πως κατεβαίνει υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας για τον εαυτό του, είχε πει για την προσωπική του ζωή: «Η σχέση μου με τον Τάιλερ είναι μία υγιής σχέση. Είμαστε μαζί 4 χρόνια».



«Ο Τάιλερ μου έδειξε τι πάει να πει πραγματική ενσυναίσθηση. Είναι ένα παιδί με χρυσή καρδιά και είναι τιμή μου που τον έχω δίπλα μου και που έχει αποφασίσει να διανύσουμε αυτόν τον δρόμο μαζί», είχε πει πρόσφατα σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» ο Στέφανος Κασσελάκης.

Kasselakis_Tyler-3

Στέφανος Κασσελάκης: Με τον Τάιλερ θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία

Στην ίδια συνέντευξη, στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε μιλήσει σχετικά με την επιθυμία του ίδιου και του Τάιλερ να αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας. «Ο Τάιλερ και εγώ θέλουμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια. Τον Απόλλωνα και τον Ηλία. Με παρένθετη μητέρα. Θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά», είχε πει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.



Ο γάμος στη Νέα Υόρκη

Χθες ο Στέφανος Κασσελάκης γνωστοποίησε προς τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι παντρεύεται σήμερα με πολιτικό γάμο στις ΗΠΑ.

Kasselakis-Tyler-3
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε χθες στην εισήγησή του τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ότι ένας από τους λόγους που βρίσκεται στις ΗΠΑ από την περασμένη Κυριακή είναι ότι παντρεύεται τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ.



Το καλοκαίρι το γλέντι του γάμου στην Ελλάδα

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο OPEN TV η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, ο Στέφανος Κασσελάκης τους το ανακοίνωσε χθες κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. «Μόλις το άκουσαν τα στελέχη της Πολιτικής Γραμματείας του έδωσαν ευχές, του ευχήθηκαν βίον ανθόσπαρτον, να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Η κ. Αυγέρη είπε ότι το καλοκαίρι θα γίνει το γλέντι του γάμου του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ και στην Ελλάδα, σε κάποια παραμεθόρια περιοχή.

Kasselakis-Tyler-2
 Το ζευγάρι είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και σήμερα παντρεύονται στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης.



Το σπίτι στη Νέα Υόρκη

Το σπίτι που διαμένουν στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ Μακμπέθ είχε γίνει θέμα στα media τις τελευταίες ημέτερες. Πρόκειται για ιδιοκτησία του Τάιλερ Μακμπέθ στα προάστια της πόλης, σε ένα ονειρικό τοπίο.

Kasselakis_Tyler_5

Το κτήμα έχει δύο ακίνητα, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ενώ υπάρχει πισίνα και φάρμα ζώων που προσφέρει φρέσκα προϊόντα.