Δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε. Μάλλον άργησε κιόλας. Μετά τη «Ρεζέρβα» του πρίγκιπα Χάρι, την κοινή συνέντευξή τους στην Όπρα Ουίνφρεϊ, το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για το Netflix, τα podcasts, τις εξομολογήσεις, τις διαλέξεις, η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να πάρει τη μεγάλη εκδίκησή της.

Με ποιον τρόπο; Η ηθοποιός, μητέρα, δούκισσα του Σάσεξ ετοιμάζεται να εκδώσει την αυτοβιογραφία της με διαλόγους που είχε με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Ή πώς να γράψεις ένα βιβλίο που ξέρεις -προτού καν φτάσει στα βιβλιοπωλεία- ότι θα εξελιχθεί σε μπεστ σέλερ.

*Διαβάστε εδώ: Ο 14χρονος Θοδωρής Γκίκας κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στην 2η Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Αστροφυσικής


Μέγκαν Μαρκλ: Θα αποκαλύψει ιδιωτικές συνομιλίες της με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Η Μέγκαν Μαρκλ λοιπόν θα αποκαλύψει ιδιωτικές συνομιλίες που είχε με τη βασίλισσα Ελισάβετ στα απομνημονεύματά της. Όχι για να ασκήσει κριτική εναντίον της, αλλά για να φωτίσει και να αναδείξει τη σχέση που είχαν δημιουργήσει οι δυο τους. Η ίδια δεν έχει μιλήσει ακόμη για την πρόθεσή της, αλλά έχει διαρρεύσει ήδη η είδηση ότι σκέφτεται να επικεντρωθεί στη σχέση της με την Κέιτ Μίντλετον και όχι με τον Ουίλιαμ ή με τον βασιλιά Κάρολο. Δεν θα τολμούσε μάλλον και δεν θα της το επέτρεπαν κιόλας. Αν όμως θελήσει να κατηγορήσει το παλάτι, τότε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα πρέπει να ανησυχούν ήδη.

Όλοι θα ενθουσιαστούν, για παράδειγμα, να ακούσουν την άποψη της Μέγκαν για τη σχέση της με την Κέιτ. Αν ήταν εχθρική μαζί της ή αν την καλωσόρισε από την αρχή. Δεν θα χάσει την ευκαιρία να εκφράσει και πώς ένιωσε με τον τρόπο που την αντιμετώπισε ο Τύπος. Ούτε να φανεί πικρόχολη ή να αποκαλύψει λεπτομέρειες από τη νέα της ζωή μετά το Χόλιγουντ και πάλι πίσω, αδιαφορώντας αν ο Ουίλιαμ και η Κέιτ θα μιλούσαν ποτέ ξανά στον Χάρι. Τι μπορεί να κουβέντιαζε η Μέγκαν Μαρκλ με τη βασίλισσα Ελισάβετ; Εσείς δεν θα αγοράζατε την αυτοβιογραφία της για να το μάθετε; Αν ήσασταν Βρετανοί, αναμφίβολα. Από αυτό και μόνο -επειδή η τρέλα των Βρετανών με τους royals στο πέρασμα των ετών ενισχύεται- εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τον λόγο που η αυτοβιογραφία της «έκπτωτης» Μέγκαν θα γίνει μπεστ σέλερ.

*Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή / Συντάκτρια: Σάντυ Τσαντάκη