Η ηθοποιός Φάτιμα Φλόρες, η οποία είναι η σημερινή σύντροφος του εκλεγμένου προέδρου της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, αναγνωρίζεται για τις μιμήσεις που κάνει σε διάφορες προσωπικότητες, όπως ο Μάικλ Τζάκσον, η Mέριλιν Μονρό και η πολιτικός Κριστίνα Κίρχνερ.

Φάτιμα Φλόρες και Χαβιέρ Μιλέι: Πώς γνωρίστηκαν

«Η αγάπη μου η Φάτιμα Φλόρες έχει ήδη ψηφίσει, ζήτω η ελευθερία», έγραψε ο Μιλέι σε μια δημοσίευση στα κοινωνικά του δίκτυα, στα οποία ανέβασε τη φωτογραφία της ηθοποιού.

Σύμφωνα με το CNN, η Φάτιμα Φλόρες και ο Χαβιέρ Μιλέι γνωρίστηκαν τον Δεκέμβριο του 2022 σε ένα από τα προγράμματα της Mirtha Legrand. «Θα σε ανεβάσω στη σκηνή», σημείωσε η Φάτιμα στον Μιλέι ανάμεσα στα γέλια σε εκείνο το πρόγραμμα όπου συναντήθηκαν. Στο τέλος Αυγούστου του τρέχοντος έτους, η Φλόρες επιβεβαίωσε ότι είχε σχέση με τον εκλεγμένο πρόεδρο της Αργεντινής.

Διαβάστε ακόμα: Αργεντινή: Νέος πρόεδρος της χώρας ο άκρως φιλελεύθερος Χαβιέρ Μιλέι, οπαδός της “θεραπείας σοκ”

«Ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον στο Instagram και αντιδράσαμε, έγινε σιγά-σιγά. Όταν ήμουν στην Ουρουγουάη και δούλευα... αρχίσαμε να γράφουμε ο ένας στον άλλον, υπήρχε μια διαφορετική σύνδεση, κάτι συνέβη και συνδεθήκαμε», εξήγησε στις αρχές Οκτωβρίου στο «La Mesa de Mirtha».

Η Mαρία Εουχένια Φλόρες, γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα Φάτιμα Φλόρες, είναι ηθοποιός και μίμος που γεννήθηκε στην περιοχή Oλίβος, στα περίχωρα του Μπουένος Άιρες, το 1981. Η καλλιτεχνική της καριέρα ξεκίνησε σε ηλικία 17 ετών ως χορεύτρια σε ορισμένα έργα και απογειώθηκε στα 20 της, όταν μετακόμισε στο Περού.

«Στο ξεκίνημά μου έζησα για ενάμιση χρόνο στο Περού, όπου έμαθα πολλά. πρόκειται για ένα κοινό που λάτρεψα πολύ, αφού εγκαταστάθηκα στην Αργεντινή, και με το οποίο δεν σταμάτησα να δουλεύω. Κάνω πολύ θέατρο, ραδιόφωνο και τηλεόραση», έλεγε η ηθοποιός στο CNN στο τέλος του 2020.

Σε διάφορες περιπτώσεις, η ηθοποιός σχολίασε ότι το καλλιτεχνικό της όνομα προήλθε από τον πρώην σύζυγό της, Norberto Marcos. Η Φλόρες έχει συμμετάσχει σε παραγωγές όπως οι «La Risa es Bella» (2008), «De lo Nuestro, el menos... y lo mejor» (2009) και «Bañeros 4: Los Rompeolas» (2014), μεταξύ άλλων, ωστόσο αυτό που χαρακτηρίζει την ηθοποιό είναι οι μιμήσεις που κάνει σε διαφορετικές προσωπικότητες.

«Υπάρχει πολλή έρευνα, συγκέντρωση και παρακολούθηση εκατομμυρίων βίντεο για να αποτυπωθεί πραγματικά η ψυχή του χαρακτήρα, η ψυχολογία. Το χρώμα της φωνής είναι επίσης πολύ σημαντικό, οι χειρονομίες, οι κινήσεις συνθέτουν τον χαρακτήρα ως σύνολο», είχε πει το 2016.

Αν στις αρχές του 2023 κάποιος έλεγε ότι η Φάτιμα Φλόρες επρόκειτο να γίνει πρώτη κυρία, κανείς δεν θα το πίστευε... αν δεν μιμούνταν τη σύζυγο κάποιου πολιτικού, σχολίασαν τοπικά Μέσα. Η αλήθεια είναι ότι η ζωή της κωμικού άλλαξε εντυπωσιακά τους τελευταίους 9 μήνες. Η καριέρα της ξεκίνησε πριν από περισσότερες από δύο δεκαετίες, αυτός που καθόρισε την πορεία της όμως είναι ο πρώην σύζυγός της, Νορμπέρτο ​​Μάρκος. Σύμφωνα με όσα είπε η ίδια σε αυτό το Μέσο, ​​όλα ξεκίνησαν σε ένα από τα πρώτα τους ραντεβού.

«Λένε ότι οι κωμικοί είναι πολύ σοβαροί, αλλά μου αρέσει να βάζω χιούμορ σε κάθε περίσταση. Όπως συνέβη στο Περού: Μιμήθηκα μια Περουβιανή ενώ του έδωσα ένα φιλί και μου είπε: "Έχεις ταλέντο, πρέπει να το εκμεταλλευτείς. Τουλάχιστον, από εκείνη τη στιγμή μπορώ να πω ότι ξεκίνησε μια καριέρα", είχε πει για την αρχή της επιτυχίας της.

Παρά τη διαφορά ηλικίας τους (είναι 24 χρόνια μεγαλύτερος), αποτέλεσαν ένα απόλυτα επιτυχημένο δίδυμο. Ο Μάρκος έγινε εκπρόσωπός της και τη συνόδευσε στην καλλιτεχνική της άνοδο. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο, αφού, λόγω της εξωτερικής της εμφάνισης, της πρότειναν δουλειά ως σταρ ή πανελίστρια.

Η δημοτικότητά της εκτοξεύθηκε με τον Jorge Lanata το 2009 στο πρόγραμμα PPT. Οι πολυσυζητημένες μιμήσεις της Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ, που ήταν τότε πρόεδρος, της χάρισαν την τεράστια επιτυχία που είχε, με αποτέλεσμα να κάνει δικές της παραστάσεις και διεθνείς περιοδείες και να γεμίζει θέατρα.