Την εκδίκηση για όλες τις πληγωµένες υπάρξεις από τον ζεν πρεµιέ Λεονάρντο ντι Κάπριο παίρνει η Χίκε Κόνινγκς, πληθωρικό «κουνελάκι» του «Playboy», το οποίο τον καρφώνει. Τον «καίει». Και σεξουαλικά. Κι ας µην έχει κοιµηθεί µαζί του.

Μιλώντας στην ολλανδική βερσιόν του ιστορικού ανδρικού περιοδικού, υποστηρίζει ότι το φλερτ τους έφτασε µέχρι τη φάση της αγκαλιάς και του φιλιού, διευκρινίζοντας πως αρνήθηκε να περάσουν το βράδυ µαζί. Χαρακτηρίζοντας τον 49χρονο σταρ του Χόλιγουντ «µεγάλο σε ηλικία και περίεργο», προχώρησε και σε λεπτοµέρειες για το τι του αρέσει στο κρεβάτι.

Ξεκίνησε περιγράφοντας πώς συναντήθηκαν:

«Βρεθήκαµε σε πριβέ νυχτερινό κέντρο στο Λος Άντζελες όπου εισέρχεσαι µόνο µε πρόσκληση. Τον είδα να κάθεται, φορώντας κουκούλα και µαύρο καπέλο και κοιταχτήκαµε», είπε αρχικά και συνέχισε, υποστηρίζοντας πως ο µάνατζερ του ηθοποιού την κάλεσε κοντά του, λέγοντάς της: «Ο Λίο θέλει να σου µιλήσει».

Χρυσή µετριότητα, σαν να λέµε

Η 22χρονη δέχτηκε, τον πλησίασε κι αντάλλαξαν ένα σύντοµο φιλί, για το οποίο δήλωσε: «Ήταν ΟΚ, αλλά σίγουρα όχι το καλύτερο που είχα ποτέ». Χρυσή µετριότητα, σαν να λέµε. Εκείνος όµως το προχώρησε το «έργο». Αποφάσισε να την καλέσει στο σπίτι του, αλλά η γαλανοµάτα ξανθιά τον απέρριψε. Αποτέλεσµα: ο Λίο έµεινε εµβρόντητος. Ποια άλλωστε θα µπορούσε να του αρνηθεί; Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά όµως. Και κάπως έτσι, η Χίκε συνέχισε να µιλάει στο έντυπο, υπεισερχόµενη σε γλαφυρές λεπτοµέρειες: «Αντέδρασε σοκαρισµένος. Προφανώς, δεν το είχε συνηθίσει. Όταν του είπα ότι δεν τον γνωρίζω αρκετά καλά ώστε να φύγω µαζί του, παρέµεινε ευγενικός. Ωστόσο, µετά στράφηκε σε άλλο κορίτσι και έφυγε µαζί της».

Αν δεν έχει όµως ιδίαν πείραν από τον… ∆ον Ζουάν Λεονάρντο ντι Κάπριο, γνωρίζει πράγµατα και καταστάσεις, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται, από φίλες της που έχουν περάσει µέρες και νύχτες µαζί του. Και δεν διστάζει να περάσει σε αποκαλύψεις: «Μία από αυτές µού είπε ότι του άρεσε να φοράει ακουστικά κατά τη διάρκεια του σεξ, για να µην την ακούει! Μια άλλη µού είπε ότι έφτασε µέχρι του σηµείου να της βάλει µαξιλάρι στο κεφάλι». Κοίτα να δεις ο Λίο.