Τι σχέση έχει η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν με τη σειρά «Emily in Paris»; Πώς συνδέεται η πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς με τη σύζυγο του Γάλλου Προέδρου και πώς κατάφερε να αλλάξει την τηλεοπτική ζωή της ηθοποιού; Όλα αυτά τα ερωτήματα αναμένεται να απαντηθούν στον πολυαναμενόμενο 4ο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix, η οποία θα κρύβει και μια προεδρική guest εμφάνιση. Ναι, καλά καταλάβετε. Η Μπριζίτ Μακρόν τώρα και ηθοποιός...

Διαβάστε ακόμα: Mακρόν: Οργισμένη απάντηση για πρώτη φορά στα fake news ότι η Μπριζίτ γεννήθηκε άνδρας

Η Μπριζίτ Μακρόν εθεάθη μαζί με το καστ και το συνεργείο

Τα γυρίσματα για το νέο κύκλο της σειράς «Emily in Paris» βρίσκονται σε εξέλιξη στη γαλλική πρωτεύουσα. Και η 35χρονη Λίλι Κόλινς, η οποία υποδύεται την πρωταγωνίστρια Έμιλι, είχε μαζί της έναν ξεχωριστό καλεσμένο σταρ, όταν έφτασε στα γυρίσματα την Τρίτη, σύμφωνα με την «Daily Mail». Η «πρώτη κυρία» της Γαλλίας, η Μπριζίτ Μακρόν, εθεάθη μαζί με το καστ και το συνεργείο ενόψει της εμφάνισής της σε ένα από τα επόμενα επεισόδια. Να υπενθυμίσουμε ότι στον πρώτο κύκλο, οι τηλεθεατές είχαν παρακολουθήσει την καριέρα της Έμιλι να απογειώνεται, όταν μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινοποιήθηκε δήθεν από την Μπριζίτ Μακρόν.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο βλέπουμε το στέλεχος μάρκετινγκ να αγωνίζεται να ενταχθεί στην εταιρεία, ενώ εργάζεται σε μια καμπάνια για τη «Vaga-Jeune». Όταν ανακαλύπτει ότι η γαλλική λέξη για τον γυναικείο κόλπο είναι αρσενικού γένους, η Έμιλι μοιράζεται την απογοήτευσή της στο διαδίκτυο, με την ανάρτηση τελικά να αναδημοσιεύεται από την «πρώτη κυρία» της χώρας.

Η Ιταλογαλλίδα τραγουδίστρια Κάρλα Μπρούνι είχε προωθήσει το meme στην Μπριζίτ Μακρόν, με την «πρώτη κυρία» να φαίνεται να μοιράζεται την ανάρτηση στο δικό της feed, αν και βλέπουμε μόνο το πίσω μέρος του κεφαλιού της. Η προσοχή που συγκέντρωσε η ανάρτησή της προκαλεί φρενίτιδα στο γραφείο της Έμιλι και συμβάλλει στην εξασφάλιση της θέσης της στην εταιρεία.

Η πρωταγωνίστρια Λίλι Κόλινς είχε ερωτηθεί, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο «The Late Show with Stephen Colbert», για το εάν είχε γνωρίσει τον Εμανουέλ Μακρόν. Απάντησε ότι δεν τον γνώρισε, αλλά πρόσθεσε πως η σύζυγός του ήταν θαυμάστρια της σειράς του Netflix. «Έχω γνωρίσει την υπέροχη σύζυγό του. Στην πραγματικότητα, είναι μεγάλη θαυμάστρια της σειράς» δήλωσε.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Ιανουάριο, ένα χρόνο μετά το φινάλε της τρίτης σεζόν, που έληξε με μια τεράστια ανατροπή. Το Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινώσει πότε θα κυκλοφορήσει η τέταρτη σεζόν, αλλά η Λίλι Κόλινς έδωσε μερικές ενδείξεις για το τι θα συμβεί σε ένα teaser που κυκλοφόρησε στο YouTube. «Είναι ασφαλές να πούμε ότι τελειώσαμε με μια δραματική νότα την περασμένη σεζόν» είπε, αναφερόμενη στο τέλος του τρίτου κύκλου, όπου ο Γκάμπριελ μένει σύξυλος στην εκκλησία την ώρα του γάμου του, καθώς τον εγκαταλείπει η Καμίλ, από την οποία μάλιστα θα γίνει πατέρας. Η πρωταγωνίστρια, λοιπόν, έδωσε μερικές ενδείξεις για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για την Έμιλι που ζει στο Παρίσι. «Έχουμε περισσότερη διασκέδαση, περισσότερη μόδα και, φυσικά, περισσότερο δράμα για όλους εσάς» είπε. «Η Έμιλι θα πρέπει να αποφασίσει αν όλα όσα ήθελε ποτέ είναι πραγματικά αυτά που χρειάζεται. Κι εξήγησε πως, ενώ η καρδιά της Έμιλι παραμένει πάντα πιστή στο Παρίσι, η ζωή της παίρνει μερικές φορές απροσδόκητη τροπή αυτή τη σεζόν. «Μην εκπλαγείτε εάν τη βρείτε σε ρωμαϊκές διακοπές» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δημσιεύθηκε στην Ontime