Ο χωρισμός-βόμβα της Τατιάνας Μπλάτνικ από τον Νικόλαο Γλίξμπουργκ έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια έγγαμου βίου φούντωσε τις φήμες που θέλουν και τους δύο να έχουν τραβήξει διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους. Οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να βρίσκεται σε διάσταση εδώ και ενάμιση χρόνο και να ακολουθεί ο καθένας το δικό του πρόγραμμα. Παρ’ όλα αυτά, κρατούσαν κρυφή τη ζωή τους από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς να δίνει κάποιος από τους δύο το παραμικρό δικαίωμα.

Τους τελευταίους μήνες, οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είχαν «παγώσει». Η Τατιάνα Μπλάτνικ ταξίδευε ολοένα και συχνότερα στο εξωτερικό μόνη της ή με τους συνεργάτες της στο Breathe Hellas. Στην Ελλάδα, η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο, ενώ οι δυο τους εμφανίστηκαν για τελευταία φορά μαζί στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Γουίνδσορ. Στο μνημόσυνο, στα τέλη Φεβρουαρίου, έφτασαν αγκαζέ, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Σενάρια χωρισμού του ζεύγους είχαν κυκλοφορήσει και το 2019, αλλά τότε διαψεύστηκαν. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο χωρισμός τους είναι οριστικός έπειτα από σχεδόν είκοσι χρόνια κοινής πορείας κι ενός έρωτα που ήταν έντονος και είχε υπέροχες στιγμές. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας, δεν υπάρχουν περιθώρια επανασύνδεσης.

Όπως προαναφέρθηκε, οι πληροφορίες θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ κι ενάμιση χρόνο και ο καθένας να έχει πάρει τον δρόμο του. Η εφημερίδα «Απογευματινή», που επικαλείται πηγές εκ των έσω, κάνει λόγο για τρίτο πρόσωπο από την πλευρά του Νικόλαου. «Πρόκειται για γυναίκα που γνώρισε από κοινούς γνωστούς, με την οποία συνδέονται», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πηγές.

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησαν για την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη ζωή τόσο του Νικόλαου όσο και της Τατιάνας Μπλάτνικ. Όπως είπαν, η Τατιάνα μέσα στο διάστημα που βρισκόταν σε διάσταση είχε ήδη ένα πρόσωπο στη ζωή της, έναν επιχειρηματία και αναγνωρίσιμο πρόσωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά αυτή η σχέση δεν ευοδώθηκε.

Στο πλευρό του

Ο λόγος που περίμεναν ενάμιση χρόνο προκειμένου να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους ήταν η ασθένεια και στη συνέχεια ο θάνατος του Κωνσταντίνου και το πένθος που ακολούθησε για την πρώην βασιλική οικογένεια. Όλο αυτό το διάστημα, η Τατιάνα Μπλάτνικ βρισκόταν στο πλευρό του Νικόλαου και του συμπαραστάθηκε. Οι σχέσεις τους, άλλωστε, είναι άψογες, όπως λέγεται.

Την απόφαση να χωρίσουν, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝtime», την πήραν από κοινού, όταν διαπίστωσαν ότι η σχέση τους έχει φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου και κυρίως από τις προσπάθειες να αποκτήσουν παιδί. Αυτό, λένε κάποιοι, ήταν και το μοναδικό αγκάθι στη σχέση τους. Πληροφορίες, μάλιστα, θέλουν το πρώην ζευγάρι να είχε συζητήσει ακόμα και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, στο οποίο, όμως, δεν συμφώνησαν και οι δύο πλευρές.

Μετά τον χωρισμό ο Νικόλαος συνεχίζει να μένει στο σπίτι όπου έμεναν μαζί στο Καστρί, ενώ η Τατιάνα εδώ και κάποιους μήνες έχει μετακομίσει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι και μάλιστα σκοπεύει να συνεχίσει να μένει στη χώρα μας. «Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στην Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο, το οποίο αγαπώ, γιατί μαγειρεύω. Μου πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα τον σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν, όπως όλοι», έχει αναφέρει σε συνέντευξή της. «Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα ήταν μέσα από τα μάτια του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, επειδή ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την άλλη γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα, πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα», έχει πει.

*Δημοσιεύθηκε στην «ONtime»