Ο Τάσος Λέκκας σε αυτό το επεισόδιο των «Μονολόγων» του parapolitika.gr μιλά για τη μοναδικότητα του τρόπου με τον οποίο ο καθένας βλέπει και ζει τη ζωή του. Δεν υπάρχουν έτοιμες φόρμες, ούτε σωστές διαδρομές που να ταιριάζουν σε όλους, καθώς η πορεία του κάθε ανθρώπου διαμορφώνεται από τις εμπειρίες, τις επιλογές και τα βιώματά του. Μέσα από μια ειλικρινή και προσωπική προσέγγιση, αναδεικνύει τη σημασία της αποδοχής της διαφορετικότητας και της ανάγκης να ακολουθεί κανείς τη δική του εσωτερική φωνή.

Για τον ίδιο, η ψυχή δεν είναι μια αφηρημένη έννοια. Αποτελείται από όλα εκείνα που αγαπάμε, από τις στιγμές που μας διαμορφώνουν, από τους ανθρώπους που επιλέγουμε να έχουμε στη ζωή μας και από όσα διαλέγουμε συνειδητά να κρατάμε κοντά μας. Είναι το σύνολο των συναισθημάτων, των αναμνήσεων και των επιθυμιών που μας καθορίζουν και μας δίνουν ταυτότητα.

Το θέατρο αποτελεί για τον Τάσο Λέκκα έναν χώρο έκφρασης και δημιουργίας, αλλά και ένα καταφύγιο. Είναι αυτό που τον κρατά όρθιο, που του δίνει τη δύναμη να εξερευνά τον εαυτό του και τον κόσμο γύρω του, να επικοινωνεί με το κοινό και να μοιράζεται ιστορίες που αγγίζουν την ανθρώπινη εμπειρία.

@parapolitika Ο Τάσος Λέκκας στους Μονολόγους μιλά για τη μοναδικότητα του τρόπου με τον οποίο ο καθένας βλέπει και ζει τη ζωή του. Δεν υπάρχουν έτοιμες φόρμες ούτε σωστές διαδρομές για όλους. Δείτε όλον τον Μονόλογο στο YouTube #parapolitikagr ♬ πρωτότυπος ήχος - Parapolitika.gr