Ο Αντρέα Μποτσέλι συμπράττει με τους Σελίν Ντιόν, Lady Gaga και Τζον Λέτζεντ σε ένα τραγούδι για τους γιατρούς και τους νοσοκόμους του κόσμου που μάχονται ενάντια στον κοροναϊό.


Το βράδυ της Ανάστασης για τους Ορθόδοξους, συνοδεύτηκε από την πρώτη παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία όλων των εποχών, που μεταδόθηκε στα social media και τις οθόνες εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Η συναυλία για το Ταμείο υπέρ των επαγγελματιών υγεία εν όψει κοροναϊού

Μια συναυλία με 19 καλλιτέχνες και συγκροτήματα, από τους πιο δημοφιλείς στο χώρο του τραγουδιού, με στόχο να ενισχυθεί το φρόνημα όλων των ανθρώπων σε μια δύσκολη περίοδο, εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Η Lady Gaga συνεργάζεται εδώ και κάποιες εβδομάδες με τον οργανισμό Global Citizen, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τις ανάγκες γιατρών και νοσηλευτών ανά τον κόσμο, που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Τα χρήματα αυτά προορίζονται για το Ταμείο Αλληλεγγύης που έχει ιδρύσει ο ΠΟΥ με αφορμή την πανδημία προκειμένου να αντιμετωπιστεί πιο αποτελεσματικά μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις των τελευταίων ετών παγκοσμίως.

Οι καλλιτέχνες που ένωσαν τις δυνάμεις τους δεκάδες και όλοι τους με ένα τραγούδι -μήνυμα προς όλους εκείνους που παλεύουν εδώ και μήνες με την πανδημία του κορωνοϊού. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε ορισμένες από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς.

Βίντεο: Οι Rolling Stones τραγουδούν στην συναυλία για τον κοροναϊό

Και μια και μιλάμε για θρυλικά συγκροτήματα, σε κάποιο σημείο της δίωρης συναυλίας από απόσταση, η οθόνη χώρισε στα τέσσερα και μετά τον Μικ Τζάγκερ εμφανίστηκαν ένα, ένα όλα τα εν ενεργεία μέλη των Rolling Stones ερμηνεύοντας το τραγούδι «You Can’t Always Get Waht You Want»