Σε μια αρκούντως ευχάριστη ατμόσφαιρα, με πολλά χαμόγελα, καλό χιούμορ και ειλικρινείς ευχές πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα η τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Υγείας, με την υποδοχή της υπηρεσιακής υπουργού Υγείας, Αναστασίας Κοτανίδου.

Με έκδηλη καλή διάθεση η Αναστασία Κοτανίδου διαβεβαίωσε ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά, εάν υπάρξει κάτι το έκτακτο θα καλέσουμε πάλι πίσω την πολιτική ηγεσία που αποχωρεί σήμερα, για να αντιμετωπίσουμε από κοινού το έκτακτο.

Από την δική του πλευρά ο απερχόμενος υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του, χαρακτήρισε ως δύσκολη τη θέση τού υπουργού Υγείας και τόνισε ότι ο ίδιος έζησε μια τρομακτική εμπειρία σε όλη τη θητεία του στο τιμόνι του υπουργείου Υγείας.

ypourgeio-ygeias__3_
ypourgeio-ygeias__1__2
ypourgeio-ygeias__4__2
ypourgeio-ygeias__2_

Αξίζει να σημειωθεί ότι, απευθυνόμενος στην Αναστασία Κοτανίδου, ο Θάνος Πλεύρης σημείωσε ότι δεν υπάρχει υπηρεσιακός χρόνος στο υπουργείο Υγείας, το οποίο κινείται πάντα μέσα σε μία εκρηκτική καθημερινότητα και το έκτακτο μπορεί να εμφανιστεί οποτεδήποτε. Το υπουργείο Υγείας διαχειρίζεται καθημερινές κρίσεις και την υγεία των πολιτών της χώρας μας, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Θάνος Πλεύρης.

Τέλος, από την δική τους πλευρά, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, και η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη, έκαναν μία πολύ διεξοδική αναφορά στα πεπραγμένα στο υπουργείο Υγείας και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην υπηρεσιακή υπουργό Υγείας.