Το νέο γήπεδο στις ΗΠΑ θα φιλοξενήσει πολλές εκδηλώσεις που θα αφορούν τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τη μουσική.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την DC United και να συνεχίσουμε την υποστήριξή μας για το άθλημα του ποδοσφαίρου στην Αμερική. Η δέσμευση αυτή βοηθά την Audi να συνδεθεί και με παθιασμένους οπαδούς όλων των ηλικιών», δήλωσε υπεύθυνη μάρκετινγκ της Audi στην Αμερική, Loren Angelo.

Η Audi είναι ο επίσημος χορηγός όσο αφορά την αυτοκινητοβιομηχανία του Major League Soccer στις ΗΠΑ.

«Είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε σε συνεργασία με μια τέτοια απίστευτη εταιρεία και ένα τόσο γνωστό εμπορικό σήμα, καθώς δεν είναι γνωστό μόνο στη Βόρεια Αμερική, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Audi έχει ξεπεράσει την αυτοκινητοβιομηχανία και θέλει να αγκαλιάσει πλήρως την κουλτούρα του ποδοσφαίρου, ειδικά στο MLS», είπε ο Jason Levien, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της DC United.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Εμείς δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ένα καλύτερο συνέταιρο για να ονομάσουμε το γήπεδό μας και ανυπομονούμε για το Audi Field».

Μόλις ολοκληρωθεί, θα διαθέτει 31 πολυτελείς σουίτες και κερκίδες χωρητικότητα 20.000 οπαδών. Η έκταση του όλου γηπέδου υπολογίζεται στα 500.000 τετραγωνικά πόδια. Υπενθυμίζουμε πως η Audi απότελει επίσης χορηγό της FC Bayern Munchen από το 2002.

Πηγή: Newsauto.gr