Η πώληση μιας Bugatti Veyron πάντα αποτελεί είδηση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το ένα και μοναδικό αντίτυπο που έχει εξελιχθεί από τον γερμανικό βελτιωτικό οίκο Mansory, διαθέτοντας ένα εντυπωσιακό ανθραοκημάτινο body kit αλλά και αναβαθμίσεις που επεκτείνονται και στα υπόλοιπα μέρη του.

Όπως μπορεί κανείς να παρατήσει, στο μπροστινό τμήμα του αμαξώματος έχουν προστεθεί παράλληλα προς το έδαφος φώτα ημέρας τεχνολογίας LED και το χαρακτηριστικό “V” στο μέσον της κεντρικής εισαγωγής αέρα.

Αντιστοίχως, στο αποκλειστικά διθέσιο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα νέα καθίσματα, ωστόσο, εμφανώς διαφοροποιημένα από την «εργοστασιακή» έκδοση του αυτοκινήτου είναι τόσο το τιμόνι όσο και η κεντρική κονσόλα.

Τέλος, οι αναβαθμίσεις που έχει δεχθεί ο 16κύλινδρος κινητήρας των 8,0 λίτρων έχουν αυξήσει τη μέγιστη τιμή της ισχύος του από τους 1.001 ίππους στους 1.110 ίππους.

Aν και η τιμή της Veyron Mansory Linea Vincero δεν έχει γίνει γνωστή, υπολογίζεται πως θα αγγίξει τα τρία εκατομμύρια δολάρια δεδομένης και της σπανιότητας που χαρακτηρίζει το σύνολο των προτάσεων της Bugatti.