Αλεπού έκανε… ''έφοδο'' στο Μέγαρο Μαξίμου και αλώνιζε στο προαύλιο - Η ασυνήθιστη ''επίσκεψη'' που κατέγραψαν οι κάμερες (Βίντεο)
Αυξάνονται οι εμφανίσεις αλεπούδων στον αστικό ιστό
Πριν το Μέγαρο Μαξίμου, η αλεπού πέρασε από το Προεδρικό Μέγαρο και τα ίχνη της χάθηκαν στον Εθνικό Κήπο
Μια αναπάντεχη «έφοδο» στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησε μια… αλεπού, προκαλώντας την έκπληξη των φρουρών. Μάλιστα, η ασυνήθιστη δραστηριότητα στον προαύλιο χώρο του πρωθυπουργικού μεγάρου καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας, με το σχετικό βίντεο να κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου.
Διαβάστε: Κολωνάκι: Αλεπού έκανε την εμφάνισή της στην Πατριάρχου Ιωακείμ - Viral το βίντεο στο TikTok
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η αλεπού δεν περιορίστηκε μόνο στο Μέγαρο Μαξίμου. Νωρίτερα, το συμπαθές τετράποδο είχε θεαθεί να περνά και από το Προεδρικό Μέγαρο. Στη συνέχεια, μετά την περιήγησή της στα… κυβερνητικά κτίρια, κατευθύνθηκε προς τον Εθνικό Κήπο, όπου και χάθηκαν τελικά τα ίχνη της.
Αυξάνονται οι εμφανίσεις αλεπούδων στον αστικό ιστό
Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί, πως το περιστατικό αυτό δεν αποτελεί μεμονωμένο γεγονός, καθώς πρόσφατα, αρκετές αλεπούδες έχουν εμφανιστεί στον αστικό ιστό, όπως στη Νέα Σμύρνη και το Κορωπί, ενώ τον περασμένο μήνα, μια αλεπού εθεάθη κοντά στον Ευαγγελισμό.
En