Δεν έχεις ακόμα γνωρίσει την μαγευτική Σαμοθράκη; Θες προτάσεις, για να γευτείς τις Κυκλάδες; Μήπως τούτο το καλοκαίρι επιθυμείς να δροσιστείς σε πιο ορεινούς προορισμούς; Έχεις αλήθεια ανακαλύψει όλες τις ονειρικες γωνιες της Ευβοιας;

Στο www.2daysescape.gr το ταξίδι στην Ελλάδα, γίνεται απόδραση γεμάτη προτάσεις και ιδέες. Μια απόδραση άλλοτε σύντομη, άλλοτε χρονικά λίγο πιο γεμάτη...

Οι "Διήμερες Αποδράσεις" από μια ιδέα ενός μηχανικού, που για χρόνια ταξίδευε και ακόμα ταξιδεύει την Ελλάδα, έγιναν πράξη!

Μέσα από τον ιστότοπο και από τα μέσα κοινωνικης δικτύωσης, με καθαρά ηλεκτρονικό τρόπο, προέκυψε το αποτέλεσμα!

Κάπως έτσι οι "Διήμερες Αποδράσεις" φιλοδοξούν να γίνουν ο προσωπικός ταξιδιωτικός οδηγός κάθε Ελληνίδας και Έλληνα αλλά και κάθε ατόμου που επιθυμεί να απολαύσει την Ελλάδα!
Η εικόνα συνδυάζεται με έναν αφηγηματικό έως συγγραφικό λόγο, ενός ανθρώπου που πέρα από σχέδια και υπολογισμούς, αρέσκεται να ταξιδεύει τη σκέψη, μέσα από πραγματικά ερεθίσματα.
φγδφγφδγφγ564654654656


Διαβάζοντας "μέσα από τα μάτια" του συντάκτη, ο κάθε τόπος εκτιλύσσεται ζωηρά στο βλέμμα και στη σκέψη του αναγνώστη, προσκαλώντας τον να ζήσει και ο ίδιος όσα διαβάζει...

Πλούσια συλλογή από φωτογραφικές απεικονίσεις τοπίων και στιγμών, μαζί με σύντομα εικονο-video, ολοκληρώνουν το ταξίδι της σκέψης και του νου, προετοιμάζοντας τον περιηγητή της σελίδας, να πραγματοποιήσει το δικό του ταξίδι στην Ελλάδα!

Οι "Διήμερες Αποδράσεις", λατρεύουν τα ταξίδια και με έναν ξεχωριστό τρόπο, δίνουν στην καθεμια και τον καθένα μας, ιδέες για να αποδράσουμε σύντομα ή λίγο παραπάνω, από την καθημερινότητα που κουράζει το μυαλό και το σώμα.

Μέσα από τη σελίδα "Διήμερες Αποδράσεις" στο facebook και "2daysescape" στο instagram μπορεί ο καθένας, να πάρει μια γεύση. Για τους youtubers και τους λάτρεις των video, βρίσκεις τις "Διήμερες Αποδράσεις" και σε κανάλι στο youtube.

Το ταξίδι, η καθημερινότητα, ακόμα και η πολιτική, μέσα από τα ηλεκτρονικά μέσα του 2daysescape αποκτούν μια διαφορετική άποψη, ένα ξεχωριστό νόημα.

Στις 27 με 29 Σεπτεμβρίου οι "Διήμερες Αποδράσεις", κάνουν τη θέληση πολλών φίλων τους πραγματικότητα, δίνοντας σε όσες και όσους επιθυμούν τη δυνατότητα, να κάνουν εκδρομή μαζί τους, στο βουνό των Κενταύρων, στο καταπράσινο Πήλιο.

Λεπτομέρειες για τη συμμετοχή βρίσκουμε στο www.2daysescape.gr/contest.

Με τις Διήμερες Αποδράσεις, αποδράμε από την καθημερινότητα! Και σαν μας προκύψει, είτε μόνοι είτε κοντά τους, απολαμβάνουμε και μια εκδρομή σε κάποια όμορφη γωνιά της Ελλάδας, που περιμένει να την ανακαλύψουμε..."