Kριός
Tο άγχος των οικονομικών μπορεί να αποβεί πολύ δημιουργικό και να σας γλυτώσει από μελλοντικές περιπέτειες, αν δείξετε ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση. Κάτι που είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εφαρμόσετε σε σχέσεις και συνεργασίες, αφού τα πάθη οδηγούν την «μηχανή» στα «κόκκινα»!

Ταύρος
Ο «φόβος φυλάει τα έρημα» και η ανασφάλεια στις σχέσεις σας οδηγεί σε συντηρητικές αλλά σίγουρες κινήσεις, που όμως αφήνουν τις αμφιβολίες να αιωρούνται. Στη δουλειά τολμήστε νέες κινήσεις, ώστε να αποφύγετε να ανοίξετε παλιές πληγές. Εκτός αν έχετε πρόθεση να τις κλείσετε οριστικά και με κάθε κόστος!

Δίδυμοι
Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς, δηλαδή εσάς που θα ρισκάρετε να ενδώσετε στις ερωτικές προκλήσεις, χωρίς να σκεφτείτε τα επακόλουθα. Επίσης φροντίστε, στην αξιολόγηση επαγγελματικών πεπραγμένων, να μην είστε υπερβολικά αυστηροί ή ανικανοποίητοι. Δεν μπορούν όλα να γίνονται πάντα με τους δικούς σας όρους!

Καρκίνος
Θα πρέπει να απαντήσετε στο ερώτημα, αν τα ξεκαθαρίσματα στον ερωτικό τομέα γίνονται με γνώμονα κάποιες πάγιες αδιαπραγμάτευτες απαιτήσεις σας που δεν ικανοποιούνται ή απλά και μόνο γιατί οι άλλοι δεν πάνε με τα «νερά» σας. Οι πρωτοβουλίες στα επαγγελματικά, έχουν την τύχη με το μέρος τους, αν καταφέρετε να αποφύγετε τις διαμάχες.

Λέων
Είναι καιρός να κεφαλαιοποιήσετε κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες, όχι μόνο σε επίπεδο απολαβών αλλά κερδίζοντας και τον σεβασμό όλων! Στις επαφές σας με τους άλλους και σε συζητήσεις, θα πετύχετε πολλά πράγματα αν είστε διεκδικητικοί και τολμηροί, με προσοχή όμως να μην περάσετε τα όρια.

Παρθένος
«Ταξιδιάρα» είναι για εσάς αυτή η Πανσέληνος, αλλά με μια διάθεση χαλαρότητας και απόλαυσης. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και περιορίστε την παρόρμησή σας να ξοδέψετε χρήματα, αν δεν έχετε προνοήσει να έχετε κάτι στην άκρη.

Ζυγός
Η Πανσέληνος αυτή ξυπνά τον τραπεζίτη μέσα σας! Αρχίζετε να βλέπετε ρεαλιστικά την οικονομική σας κατάσταση κάνοντας και κάποιες συντηρητικές αλλά επιτυχημένες κινήσεις. Επίσης προβάλλετε τον εαυτό σας με μια δόση υπερβολής, προσπαθώντας ίσως να καλύψετε την ανασφάλεια, κάτι που θα έχει επιτυχία αν δεν υπερβείτε τα όρια.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος απέναντί σας φυσικά σας αφορά άμεσα, ρίχνοντας το βάρος κυρίως σε αξιολογήσεις προσώπων, στα οποία προσβλέπετε πολλά στο μέλλον. Κάποιο παρασκήνιο που εκτυλίσσεται γύρω σας φαίνεται απειλητικό, αλλά ενώ «κοιμάστε», η τύχη δουλεύει για λογαριασμό σας και δεν σας αφήνει ακάλυπτους.

Τοξότης
Αντιφατική αυτή η Πανσέληνος, γιατί φαίνεται πως ζείτε σε δυο παράλληλες και ασύνδετες πραγματικότητες! Από τη μία σας λέει «σκάσε και δούλευε», αντιμετωπίζοντας τις αναποδιές χωρίς καμιά διαμαρτυρία, ενώ από την άλλη οι κοινωνικές επαφές πολλαπλασιάζονται χωρίς να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια γι αυτό. Δεν έχετε παρά να ζήσετε αυτήν την αντίφαση!


Αιγόκερως
Ζητάτε «αποδείξεις» αγάπης αλλά το πρόβλημα είναι πως τίποτα δεν σας αρκεί, όσο πολύ και αν είναι αυτό! Γίνεστε ολοένα και πιο απαιτητικοί και ίσως δεν διστάζετε να υποβάλλετε τους άλλους και σε κάποια «καψόνια». Μην τραβήξετε όμως πολύ το σκοινί, όχι γατί μπορεί να σπάσει, αλλά γιατί στην άκρη έχει μια θηλιά, που τυλίγεται στον λαιμό σας!

Υδροχόος
Πολύ σημαντική αυτή η Πανσέληνος για την μεσοπρόθεσμη επαγγελματική σας πορεία. Είναι η στιγμή που πρέπει να αναθεωρήσετε ότι χρήζει αναθεώρησης και να κλείσετε οριστικά όλα τα κενά και τις υποχρεώσεις, ώστε να είστε έτοιμοι στη γραμμή της εκκίνησης για το πολύ δυναμικό διάστημα που έρχεται σύντομα.

Ιχθύες
Ακούτε πολλά και σας υπόσχονται ακόμη περισσότερα και μάλιστα έχοντας όλοι τις καλύτερες προθέσεις απέναντί σας. Με την Πανσέληνο αυτή, θα δείτε τι από όλα αυτά μπορείτε να αξιοποιήσετε, όχι μόνο για το αν αυτά θα είναι αληθινά, αλλά και αν εσείς οι ίδιοι μπορείτε να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις τους.

Από τον Θανάση Ματσώτα